Leurse Dijk 154 t/m 198-A

Etten-Leur
Van € 905 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
  • Wonen 122 tot 138 m²
  • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

Aan de Noordoost kant van Leur ligt de nieuwbouwwijk Schoenmakershoek. Een ruim opgezette wijk waar veel mensen al heel tevreden wonen!

Huren in Etten-Leur, Schoenmakershoek
De eengezinswoningen bieden een zee van ruimte met een woonoppervlakte van 122 m2 tot 138 m2. Iedere woning heeft unieke kenmerken waardoor ze aansluiten bij iedere levensstijl.

Eengezinswoning
De 24 rijwoningen hebben allemaal een royale achtertuin op het oosten. De woningen beschikken over een woonkamer met luxe open keuken inclusief apparatuur. Op de eerste verdieping vind u 3 slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer voorzien van ligbad, aparte doucheruimte en tweede toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een 4de slaapkamer.

Wijkinformatie
De wijk is grotendeels klaar. Dat betekent dat het er al écht groen is en de meeste wegen al aangelegd zijn. Je kunt hier landelijk wonen, maar toch sta je binnen 1 minuut met de fiets bij de winkels en supermarkten aan het van Bergenplein.
Voor kinderen is wonen in Schoenmakershoek ideaal: er zijn verschillende speelplekken én natuurlijk het Schoenmakerspark: een doe- en speelpark met een grote vijver.
Etten-Leur heeft verschillende basis- en middelbare scholen en kent het een rijk verenigingsleven. De opgeknapte Leurse Haven met haar gezellige jachthaven met paviljoen, Recreatiegebied Westpolderplas, het nieuwe cultureel centrum Het Turfschip en vele andere voorzieningen maken Etten-Leur een veelzijdige plek om te wonen.

Duurzaam
In Schoenmakershoek wordt geen gasnet aangelegd. Elke woning krijgt een ondergrondse warmtebron. De warmtebron zorgt voor de warmte en warmwatervoorziening in huis. Dit betekent overal vloerverwarming en elektrisch koken. Echt duurzaam wonen dus.

Heerlijk wonen in Etten-Leur
Het gemoedelijke Etten-Leur ligt midden in het groen op steenworp afstand van Breda en Roosendaal. Je vindt hier een compleet voorzieningenniveau zoals een ziekenhuis, cultureel centrum Het Turfschip, de Leurse Haven en tal van gezellige cafeetjes en restaurants.
De A58 ligt dichtbij en maakt dat Etten-Leur goed bereikbaar is en steden als Antwerpen en Breda vlakbij zijn. Ook heeft Etten-Leur een eigen treinstation. Daarnaast ben je vanaf Etten-Leur al binnen een uurtje aan de Zeeuwse kust.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Leurse Dijk 154 t/m 198-A - eengezinswoningen

    Vrijstaande woning Van € 905 tot 1.050 /mnd
    • wonen 122 tot 138 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Leurse Dijk 154 t/m 198-A

Van € 905 tot 1.050 /mnd