De Weverij 6 t/m 102 "De Sociëteit"

Goor
Van € 785 tot 875 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 59 (geen beschikbaar)
 • Wonen 78 tot 127 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

In het centrum van Goor, op een zeer gunstige locatie, verhuurt MVGM Woningmanagement royale drie- en vierkamer appartementen aan De Weverij in het complex "De Sociëteit".

Indeling
In het gebouw verhuren wij 59 appartementen. Deze appartementen bevinden zich op de eerste t/m de derde etage. Er zijn tien verschillende types appartementen in het complex aanwezig, type A t/m I, met twee of drie slaapkamers en variërend qua woonoppervlakte van 78m2 tot 127m2. De appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een videofooninstallatie, thermostaatkraan van Grohe en sanitair van Villeroy en Boch. Ook zit in iedere keuken een kookplaat, afzuigkap en inbouwkoelkast en is er een aansluiting voor een vaatwasser.

Ieder appartement heeft de beschikking over een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Verder is er een prachtige, onder architectuur aangelegde binnentuin. Alle appartementen hebben de beschikking over een prachtig royaal balkon of inpandig balkon (loggia).

Omgeving
Het complex "De Sociëteit" ligt op loopafstand van winkels en een medisch centrum en ook het bus- en treinstation vindt u in de directe omgeving. De appartementen zijn boven diverse winkels gelegen, waaronder een supermarkt. Binnen de gemeente 'Hof van Twente' vervult Goor een duidelijke centrumfunctie. Goor is een levendige plaats met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Als woonplaats biedt Goor een aangenaam leefklimaat, er zijn ruim voldoende winkels aanwezig en iedere vrijdag is er een markt. U vindt er volop horecagelegenheden, terrassen, galerieën, musea, theater en een bibliotheek.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 59 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartementen

  Portiekwoning en portiekflat Van € 785 tot 875 /mnd
  • wonen 78 tot 127 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  De Weverij 44 Verhuurd 85 m² wonen 3 kamers € 785 /mnd
  De Weverij 50 Verhuurd 85 m² wonen 3 kamers € 785 /mnd
  De Weverij 74 Verhuurd 85 m² wonen 3 kamers € 785 /mnd
  Weversplein 13 Verhuurd 92 m² wonen 4 kamers € 875 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing