Parklaan 169 t/m 267 "De Plataan"

Groesbeek
Van € 827 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 51 (geen beschikbaar)
 • Wonen 68 tot 85 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Luxe 3-kamer appartementen met groot balkon en eigen parkeerplaats te huur. Schitterend gelegen in het Groesbeeks heuvelland op slechts 10 minuutjes van het centrum van Nijmegen.

De appartementen

De 3-kamer appartementen (±85m2) zijn ruim van opzet. Dat merkt u meteen wanneer u binnenkomt. In de royale woonkamer vindt u de open keuken met inbouwapparatuur. Bij mooi weer kunt u heerlijk op het balkon eten en genieten van de natuur.

Fijn is dat er naast een aparte toiletruimte ook een toilet in de badkamer is. Aan bergruimte is gedacht. Er zijn 2 (slaap)kamers en elk appartement beschikt over een eigen, afsluitbare bergruimte op de begane grond. Daar vindt u ook de parkeerplaats en de gemeenschappelijke stalling voor o.a. fietsen. Op de parkeergarage is een gezellige binnentuin en op de tweede etage is bovendien een dakterras.
Beneden het complex vindt zich de afgesloten parkeergarage. De huur van een parkeerplaats is 50,00 Euro per maand en is onlosmakelijk verbonden met de appartementen.

Omgeving

Het stijlvolle complex (2014) bestaat uit 51 vrije sector huurappartementen. Park Dekkerswald, zoals de plek heet waar het gebouw staat, ligt midden in de prachtige natuur van het Groesbeeks heuvelland. U loopt zo het bos in. Maar u bent ook binnen 10 minuutjes in het centrum van Nijmegen.

Duurzaamheid

De Plataan is uitgerust met een modern klimaatsysteem en goed geïsoleerd. Verwarmen gebeurt via vloerverwarming. De warmte komt uit de bodem en wordt met een warmtepomp op temperatuur gebracht. Het systeem kan de binnentemperatuur ook enkele graden verlagen. Het ventilatiesysteem ventileert alleen wanneer nodig, waardoor minder warmte verloren gaat.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Parklaan 169 t/m 267 ""De Plataan" - appartementen

  Portiekflat en bovenwoning Van € 827 tot 1.050 /mnd
  • wonen 68 tot 85 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Parklaan 169 t/m 267 "De Plataan"

Van € 827 tot 1.050 /mnd