De Bergen en Karpaten

Helmond
Van € 875 tot 945 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 41 (1 beschikbaar)
 • Wonen 135 tot 140 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 135 tot 140 m²

Omschrijving

De wijk Mierlo-Hout ligt ten zuiden van het centrum van Helmond. Een groene wijk met scholen, sportverenigingen en een groot winkelcentrum. Dit winkelcentrum, gelegen aan de Hoofdstraat, bevindt zich op slechts vier minuten fietsafstand. Ook het levendige centrum van Helmond ligt op fietsafstand. Sfeerbepalend zijn het monumentale Helmondse Kasteel en Boscotondo, een bijzonder complex met onder andere een bioscoop, filmhuis en een museum. Zeker voor natuurliefhebbers is dit een ideale woonomgeving. Het bekende Rondje Helmond, een 45 kilometer lange fiets- en wandelroute, loopt langs de mooiste plekken, zoals het Warandepark en recreatieplas Berkendonk. Handig is ook de nabije ligging van de A270, waardoor de reistijd naar Eindhoven centrum nog geen 20 minuten is.

Ruim wonen in een rustige woonomgeving. Op fietsafstand van scholen, winkelcentrum ’t Hout en het sfeervolle stadscentrum van Helmond. Fietsen en wandelen kan hier eindeloos.

De 41 twee-onder-een-kapwoningen liggen aan De Bergen en Karpaten. Groene, rustige straten met brede stoepen. De meeste woningen hebben een vrij uitzicht over een groenstrook, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Alle woningen hebben een voortuintje en een beschutte achtertuin met een terras. Sommige huizen zijn voorzien van een grote garage met eigen oprit. Ook in de straat is volop parkeerruimte.

In Mierlo Hout zijn twee typen eengezinswoningen te huur. Ruime twee-onder-een-kapwoningen, met een riante woonkamer die toegang geeft tot het terras in de achtertuin. De open keuken is uitgerust met een gaskookplaat, oven en afzuigkap. Eén woningtype beschikt over een handige bijkeuken. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, separate douche en een tweede toilet. Multifunctioneel is de zeer ruime zolder. Hier staat de CV-installatie en is een aansluitpunt voor de wasmachine gemaakt.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • De Bergen en Karpaten type B

  2-onder-1-kapwoning € 945 /mnd
  • wonen 135 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Karpaten 23 135 m² wonen 5 kamers € 945 /mnd
  Karpaten 25 Verhuurd 135 m² wonen 5 kamers € 984 /mnd
 • De Bergen en Karpaten Type A

  2-onder-1-kapwoning Van € 875 tot 900 /mnd
  • wonen 140 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Bergen en Karpaten

Van € 875 tot 945 /mnd
Bel +31