Sophiapromenade 3344 Hendrik-Ido-Ambacht

€ 65 /mnd

Omschrijving

De Sophiapromenade, centraal gelegen in de woonwijk De Volgerlanden, is een bijzonder architectonisch visitekaartje. Dit opvallend en ruim opgezette wijkwinkelcentrum combineert horeca, winkels en ontspanning met 147 luxe appartementen, zowel huur als koop. Een unieke plek om stads te leven middenin het groen. De winkelpromenade is autovrij en bewoners en bezoekers kunnen in de ondergrondse parkeergarage parkeren.

De Volgerlanden is een voormalig tuinbouwgebied en de grootste nieuwbouwlocatie van de Drechtsteden. Het gebied ligt in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, vrijwel grenzen aan Zwijndrecht. Groen, water en afwisselende architectuur voeren er de boventoon.

In het appartementencomplex zijn twee lagen gerealiseerd met parkeervoorzieningen. De betreffende parkeerplaatsen, stallingsgarage 1, zijn gesitueerd op de begane grond en de parkeergarage is bereikbaar via Perengaarde. Totaal zijn er 62 parkeerplaatsen in dit gedeelte van de stallingsgarage aanwezig. De parkeergarage is een veilig plaats om uw motorvoertuig te stallen, gezien de elektrische bedienbare toegangsdeur met kentekenregistratie.

De huursom van een parkeerplaats bedraagt € 65,00 per maand. Er zijn geen servicekosten van toepassing. De huurperiode bedraagt minimaal 12 maanden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 130 eenmalig
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Parkeerplaats
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Capaciteit
1
Perceel
15 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Sophiapromenade

€ 65 /mnd