't Swafert Hengelo

Hengelo (OV)
Van € 400 tot 721 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 417 (5 beschikbaar)
 • Wonen 47 tot 68 m²
 • Aantal kamers 2 tot 3

Omschrijving

Huurproject ’t Swafert, Hengelo (wijk Groot Driene)

*** ER ZIJN (MEESTAL) DIVERSE WONINGEN PER DIRECT BESCHIKBAAR ***

In het uitstekend onderhouden wooncomplex 't Swafert bieden wij diverse (meestal direct beschikbare en) betaalbare huurappartementen aan.

Het wooncomplex is gelegen in de wijk Groot Driene. Deze wijk werd eind jaren '60, begin jaren '70 aangelegd en bevindt zich aan de oostzijde van de stad. Het zuidelijke gedeelte van de wijk is ruim van opzet. Hier zijn veel vrijstaande woningen of ruime geschakelde woningen te vinden. Het gedeelte van de wijk ten noorden van de Reviusstraat is dichter bebouwd. Hier zijn meer doorzonwoningen en hoogbouw te vinden. Aan de P.C. Hooftlaan bevindt zich een groot winkelcentrum. In de wijk is een groot aantal basisscholen gevestigd, alsmede een vestiging van het ROC van Twente.

Wooncomplex ’t Swafert is een appartementencomplex, bestaande uit maximaal vier woonlagen, waarin voornamelijk ouderen gevestigd zijn. Doordat er verschillende entreepleinen zijn en er sprake is van een beperkte (lage) bouwhoogte doet het complex zeer vriendelijk aan.

Er zijn verschillende typen woningen, te weten type A, B en C, welke alle via zowel een lift als trappenhuis zijn te bereiken.

Type A
Woningtype A heeft een woonoppervlakte van circa 68 m2 en heeft 2 slaapkamers.

Type B
Op de hoeken van het complex bevinden zich de woningtypes B van circa 61 m2. Dit type heeft 1 slaapkamer.

Type C
Woningtype C heeft een woonoppervlakte van circa 51 m2 en heeft 1 slaapkamer.

Alle woningen hebben een gesloten keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast beschikt iedere woning over een prima buitenruimte in de vorm van een terras of balkon.

In het gebouw is een huismeester aanwezig die zich bezig houdt met het gehele woongebied. De huismeester is de bewoners behulpzaam bij o.a. storingen. Het wooncentrum beschikt over een ontmoetingsruimte waar ontspanningsactiviteiten plaatsvinden. Het complex is zeer geschikt voor bewoners die kleinschaligheid, veiligheid en de nabijheid van de voorzieningen op prijs stellen.

Servicekosten
De maandelijkse servicekosten per appartement zijn EUR 89,= per maand en bestaan onder andere uit:
- Electrakosten voor algemeen gebruik (bv. algemene ruimtes zoals entreehallen) en verwarming van algemene ruimtes;
- Servicecontract liften;
- Huismeester;
- Groen- en tuinonderhoud in het wooncomplex;
- Glasverzekering;
- Voorschot stookkosten, vastrecht en levering warmwater per individuele woning;
- Service-abonnement onderhoud boiler/ cv-installatie;
- Schoonmaak algemene ruimtes;
- Administratiekosten en BTW over de geleverde diensten.

Huurvoorwaarden:
- De huurovereenkomst wordt voor minimaal 12 maanden aangegaan. Na 12 maanden is opzegging per maand mogelijk;
- Eén maand verplichte waarborgsom (incl. servicekosten);
- GEEN verhuur aan studenten (NO STUDENT HOUSING)

Inkomenseisen:
- Het bruto inkomen dient minimaal 3,5 keer de kale maandhuurprijs te zijn;
- Bij een A.O.W.-inkomen: het netto inkomen dient minimaal 2,5 keer de kale maandhuurprijs te zijn.
Let op: informeer bij onze verhuurmakelaars wat de mogelijkheden zijn indien uw inkomen niet toereikend mocht zijn (bv. door het stellen van een extra maand waarborgsom).
Rekenvoorbeeld: bij een huur van EUR 525 per maand dient u een minimaal bruto maandinkomen te hebben van EUR 1.837 (of netto maand-AOW van EUR 1.312).

Algemeen:
- Appartementen met 1 of 2 slaapkamers met terras of balkon;
- Gelegen op korte loopafstand van winkelcentrum Groot Driene en gezondheidscentrum;
- Gunstige ligging nabij openbaar vervoer (o.a. buslijnen 8 en 12) en uitvalswegen.

Inschrijven?
Download het inschrijfformulier via onze website (kopje Downloads), print het inschrijfformulier en mail het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier met de benodigde stukken naar ons. U hoort vervolgens binnen één werkdag van ons.

*** De Drie Kastelen NVM Makelaardij streeft er naar om u zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij u om uzelf in te schrijven via het inschrijfformulier op onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt zich inschrijven voor woningen die direct in het complex beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die in de toekomst beschikbaar komen. Op basis van de door u verstrekte informatie wordt u door ons per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan uw woonwensen ***

*** Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning heeft gezien. Dit kan met name gelden voor algemene teksten, plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend ***

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 417 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

 • Woningtype C

  Portiekflat € 472 /mnd
  • wonen 51 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Woningtype A

  Portiekflat € 561 /mnd
  • wonen 68 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Woningtype B

  Portiekflat Van € 400 tot 721 /mnd
  • wonen 47 tot 61 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

NVM verhuurmakelaar

De Drie Kastelen Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 079 3167167
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

't Swafert Hengelo

Van € 400 tot 721 /mnd