Gerard van Duinstraat 2 t/m 40, Juf van Kempenstraat 1 t/m 39 e.a.

Hoofddorp
Van € 780 tot 880 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 60 (geen beschikbaar)
  • Wonen 72 tot 93 m²

Omschrijving

60 appartementen 'Stockholm'

De drie urban villa's worden gekenmerkt door een groot overdekt atrium. Per laag worden via dit atrium zes appartementen ontsloten. In totaal bestaat het gebouw uit twintig drie kamerappartementen van cica 71 m² tot circa 83,4 m². Stockholm I heeft een parkeerkelder waar de bewoners een parkeerplaats kunnen huren. In de woning bevindt zich een aparte berging die ook als washok kan worden gebruikt. In de kelder bevinden zich de fietsenbergingen. In elk gebouw is een lift aanwezig.

Bent u geïnteresseerd in deze huurwoningen van MVGM Vastgoedmanagement?
Hieronder vindt u de beschikbare woningtypes. Als u vervolgens het gewenste woningtype selecteert vindt u hierover meer informatie.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als 'zoeker' via: 'inschrijven'. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvangt u hierover direct bericht.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 60 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • appartementen

    Galerijflat Van € 780 tot 880 /mnd
    • wonen 72 tot 93 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Gerard van Duinstraat 2 t/m 40, Juf van Kempenstraat 1 t/m 39 e.a.

Van € 780 tot 880 /mnd