Antje Breijerstraat 75 t/m 261, Burgemeester van Stamplein 51 t/m 57

Hoofddorp
Van € 760 tot 1.500 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 97 (geen beschikbaar)
  • Wonen 85 tot 168 m²

Omschrijving

Het luxe appartementengebouw Chicago is gelegen in het stadscentrum van Hoofddorp. De in het totaal 97 comfortabele en ruim drie- tot vijfkamer-appartementen zijn verdeeld over een laag gedeelte van zes woonlagen en een hoger gedeelte van tien woonlagen.

Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een balkon of terras en een luxe badkamer die in veel gevallen is voorzien van een ligbad en/of tweede toilet. Sommige appartementen hebben een tweede badkamer bij de ouderslaapkamer. Het gebouw bevat vier maisonnettewoningen die allemaal op de begane grond en de eerste verdieping zijn gesitueerd. De appartementen worden via drie zeer ruime entreehallen met lift ontsloten. Onder het appartementengebouw bevinden zich de bergingen en een grote beveiligde parkeergarage.

Alles bij de hand
Niet alleen uw appartement, maar ook de woonomgeving voorziet in al uw behoeften. Het appartementengebouw Chicago kijkt uit over het levendige Burgemeester van Stamplein met zijn gezellige restaurants en cafes, waar elke vrijdag de weekmarkt plaatsvindt. Hier zijn ook supermarkten, banken, een stomerij, kapper, bakker, slager en allerlei andere winkels gevestigd.

Bereikbaarheid
Met de auto bent u via de A4 zo op luchthaven Schiphol en grote steden als Amsterdam, Leiden of Den Haag. Via de N201 zijn Aalsmeer, Heemstede, Zandvoort en Haarlem goed bereikbaar. Met de trein kost het u slechts 5 minuten om op Schiphol te komen. Verder heeft Hoofddorp rechtstreekse treinverbindingen met Amsterdam, Nieuw Vennep en Leiden.

Deze woningen in Hoofddorp bekijken? Vraag een bezichtiging aan!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 97 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • appartementen

    Bovenwoning Van € 760 tot 1.500 /mnd
    • wonen 85 tot 168 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Antje Breijerstraat 75 t/m 261, Burgemeester van Stamplein 51 t/m 57

Van € 760 tot 1.500 /mnd