A G Bellstraat 53 c6 7903 AD Hoogeveen

€ 1.075 /mnd

Omschrijving

Op een zeer gunstige gelegen locatie op bedrijventerrein ''de Wieken'' en industriegebied ''de stadterij'' nabij de op- en afrit van de A28 (Zwolle - Groningen), het centrum van Hoogeveen en het NS-station staat deze nieuwe unit die is opgeleverd in 2022 met in totaal 195m² verdeeld over begane grond en verdieping.

Deze unit is speciaal ontwikkeld voor het MKB met een combinatie tussen bedrijfsruimte en opslagruimte. Met een totale vloeroppervlakte van 195m², verdeeld over twee verdiepingen, is het ideaal om de opslag en het kantoor te splitsen. Gezien de ruimte circa 7,50 meter breed en 13 meter diep is geeft dit veel mogelijkheden!
Daarnaast horen 2 parkeerplaatsen bij deze unit om ook mogelijkheid te geven om klanten te ontvangen.

Bijzonderheden:
- De unit heeft een totale hoogte van circa 7 met een verdiepingsvloer op ca. 3,5 meter en heeft een overheaddeur met een doorrijhoogte van 3 meter en gescheiden loopdeur.
- De unit zal casco worden opgeleverd, zodat u als koper het geheel naar uw eigen wensen kunt (laten) afwerken. In overleg is het mogelijk om dit door de verhuurder te laten uitvoeren. (Zie mogelijkheid bij de foto's).
- Voorzien van een eigen meterkast, aansluiting daarvan te regelen door huurder.
- Maximale vloerbelasting van ca 1.500 kg/m², de verdiepingsvloer heeft een maximale toelaatbare belasting van 250 kg/m², de verdiepingsvloer is toegankelijk middels een hardhouten trap.
- De draagconstructie is uitgevoerd in staal en is voorzien van een dekkende laag. De gevels bestaan uit een geïsoleerde metalen gevelbeplating en metselwerk in kleur met een isolatiewaarde van Rc > 4,5 m2K/W.
- De kozijnen, ramen en puien in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van isolerende beglazing en het bijbehorende hang- en sluitwerk heeft een weerstandsklasse van minimaal 2. Het dak is uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen met een laag kunststof dakbedekking. De isolatiewaarde van het dak is minimaal Rc> 6.0 m2 K/W.
- De binnenwanden tussen de diverse units zijn uitgevoerd in prefab betonnen wanden.

Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming. Reclame op de gevel is in overleg mogelijk.

Bestemming:
Bestemmingsplan "Industrieterrein De Wieken 2010" is van toepassing en de bestemming is "Bedrijventerrein 3", bedrijven behorende tot categorie 1 t/m 3.2 zoals genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten 3, alsmede praktijkopleidingen en e-commerce.

Alle genoemde oppervlaktes betreffen het bruto vloeroppervlak, zijn indicatief en niet gemeten conform NEN.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.075 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 2.150 eenmalig
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Soort overig aanbod
Opslagruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Afmetingen
195 m² (7,5 meter diep en 13 meter breed)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

A G Bellstraat 53 c6

€ 1.075 /mnd