Westerkoog

Koog aan de Zaan
Van € 975 tot 1.200 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 151 (geen beschikbaar)
 • Wonen 112 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 112 m²

Omschrijving

Westerkoog:

Een wijk in Koog aan de Zaan welke in het hart ligt van de groene gemeente Zaanstad.
Het betreft een rustige en kindvriendelijke wijk met speeltuintjes en scholen.
Op 5 minuten loopafstand is winkelcentrum Westerkoog te vinden.
De bereikbaarheid is uitstekend met de bus connexxion lijn 65 ben je binnen 10 minuten in het centrum van Zaandam. De A8 is vrijwel direct bereikbaar.

Deze 151 eengezinswoningen liggen aan de Ellekamp, Ellekampzoom, Paardenkamp, Paardenkampzoom, Schoonekamp, Schoonekampzoom, Kraaijenkamp, Kraaijenkampzoom en Kluiverkamp.
Alle woningen beschikken over een ruime achtertuin met terras. Een stenen berging staat in de tuin of aan de voorzijde van de woning. Sommige woningen hebben aanvullend een tuinkast. Ook is het bij veel huizen mogelijk om de auto, aan de voorzijde, op eigen terrein te parkeren.

Begane grond:
Via de entree komt u in de hal bij de toilet en meterkast. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met toegangsdeur naar de achtertuin. De open keuken bevindt zich aan de straatzijde en is voorzien van inbouw apparatuur.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en tweede toilet.

Zolder:
Op de praktische zolderverdieping – van bijna 25 m² - is bij een deel van de woningen nog een vierde kamer gecreëerd. Bij alle woningen is de zolder uitgerust met een wastafel en wasmachineaansluiting.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 151 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Type L - Westerkoog

  Tussenwoning Van € 975 tot 1.200 /mnd
  • wonen 112 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Ellekamp 39 Verhuurd 112 m² wonen 5 kamers € 1.151 /mnd
  Paardenkamp 21 Verhuurd 112 m² wonen 5 kamers € 1.096 /mnd
  Schoonekamp 8 Verhuurd 112 m² wonen 5 kamers € 1.114 /mnd
  Schoonekampzoom 19 Verhuurd 112 m² wonen 5 kamers € 1.086 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing