De Ridder

Leiderdorp
Van € 795 tot 1.020 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 49 (geen beschikbaar)
  • Wonen 57 tot 96 m²

Omschrijving

In het vierde kwartaal van 2019 is de bouw gestart van het nieuwbouwproject de Driemaster. Dit project bestaat uit twee woongebouwen ‘De Ridder’ en ‘De Jonker’*.
Het project ligt op een mooie centrale locatie aan de Engelendaal met winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen direct om de hoek. Het gebouw De Ridder bestaat uit 49 vrije sector huurwoningen in het middel dure huursegment. De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2021 (prognose april/mei).

*De Jonker is een project van Rijnhart Wonen

Appartementen
De Ridder biedt een gevarieerd aanbod aan woningen. Op één kleiner appartement van circa 57 m² na, zijn alle appartementen voorzien van twee slaapkamers met een woonoppervlakte van 82 m² tot 95 m². Alle appartementen hebben een goed afwerkingsniveau en zijn voorzien van vloerverwarming, een luxe Bruynzeel keuken, een badkamer en een apart toilet. De appartementen hebben een balkon, een inpandige bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger en een individuele (fietsen)berging op de begane grond. Het openbare parkeerterrein voor het gebouw biedt ruimte voor het parkeren van uw auto.

Duurzaamheid
Het gebouw wordt duurzaam gebouwd en heeft een verhoogde energieprestatie coëfficiënt (EPC) van <0,25. Dit wordt voornamelijk bereikt door de toepassing van de efficiency van stadsverwarming via NUON/Vattenvall. Op het dak van het gebouw zijn zonnepanelen geplaatst ten behoeve van de algemene voorzieningen. Hierdoor is het gebouw naast duurzaam, ook gelijk klaar voor de toekomst met de bijbehorende energietransitie.

Locatie
De Ridder ligt in het centrum van Leiderdorp op de hoek van de Engelendaal en de Vronkenlaan in een nette wijk met eengezinswoningen en appartementen en alle voorzieningen op loopafstand. Het winkelcentrum Winkelhof ligt op 2 minuten lopen en met de fiets ben je in een kwartier in het centrum van Leiden, NS Station Leiden Centraal of de Universiteit.
De Engelendaal is goed verbonden met de A4 waardoor het complex makkelijk bereikbaar is met de auto en met de centrale ligging tussen Amsterdam en Den Haag is de hele Randstad goed bereikbaar. Met het OV is De Ridder goed te bereiken. De bushalte ligt op 150 meter van het gebouw en rijdt drie keer per uur via de Engelendaal naar Leiden CS. Met de trein ben in 10 minuten op Den Haag Centraal, 35 minuten naar Amsterdam Centraal en binnen 40 minuten in Utrecht of Rotterdam.

Doorstroom
Amvest stimuleert de doorstroming op de woningmarkt en heeft hierdoor een samenwerkingsverband gesloten met Rijnhart Wonen. Huurders van deze corporatie die een sociale huurwoning achterlaten krijgen de eerste mogelijkheid tot het huren van een appartement in De Ridder.

Interesse?
De oplevering komt steeds dichterbij.
Wil je niks missen van dit project en als eerste een woning toegewezen krijgen?
Schrijf je dan snel in via de projectwebsite.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 49 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • De Ridder

    Portiekwoning Van € 795 tot 1.020 /mnd
    • wonen 57 tot 96 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Ridder

Van € 795 tot 1.020 /mnd