Schoolstraat 11 2151 AA Nieuw-Vennep

Uitgelichte kenmerken

  • 141 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 1.950 /mnd € 549.500 k.k.

Omschrijving

Te koop of te huur!

Luxe en nieuw begane grond appartement met twee balkons en eigen parkeerplaats in centrum @Nieuw-Vennep aan de Schoolstraat

Dit schitterende en duurzame vierkamerappartement op de kop van het winkelcentrum ligt in het volledig vernieuwde "Residense de l'argent" en heeft een eigen entree, berging en parkeerplaats voor de deur.

Deze volledig vernieuwde parterrewoning heeft een ruim eigen entree met toilet en aansluitend een (werk)kamer van bijna 9 m², een living van ruim 70 m² met luxe open keuken met inbouwapparatuur en kookeiland en aan de voorzijde een via een schuifpui te bereiken patio van ongeveer 10 m². Vanuit de woonkamer is er ook toegang naar de aan de zijkant gelegen patio van ongeveer 6,5 m². Achter de keuken is een bijkeuken met aansluitingen om te wassen en een deur naar de achtergelegen bergingen. Via een tussenhal zijn de twee aan de zijpatio gelegen slaapkamers van ongeveer 14 m² en 15 m² te bereiken. Ook de luxe uitgevoerde badkamer van ruim 8 m² met dubbele wastafel, tweede toilet en grote inloopdouche bereik je via de tussenhal. Het appartement is duurzaam en wordt verwarmd via een elektrische cv-installatie met vloerverwarming, het warme water komt via een boiler en er wordt elektrisch gekookt op het chique Bora fornuis. De woning is volledig voorzien van geïsoleerde ramen, deuren en kozijnen met HR++ glas

In dit voormalige bankgebouw heeft de ontwikkelaar 7 appartementen met bergingen en een bedrijfsruimte gerealiseerd en dit appartement is op de begane grond gelegen en heeft naast het gebruik van een parkeerplaats voor de deur ook een eigen berging van ongeveer 4 m² ter beschikking.

Deze woning (bouwperiode 1977) is gelegen op eigen grond en beschikt over circa 140,7 m² gebruiksoppervlak wonen en circa 438,7 m³ inhoud (zo goed als mogelijk opgemeten volgens de branche brede meetinstructies van de NVM waarvoor de Nen-2580 norm de basis vormt), dit is exclusief de externe bergruimte, zoals de berging van circa 4,0 m² en exclusief de gebouw gebonden buitenruimte, zoals de patio's van circa 16,5 m². Deze maten zijn indicatief. Voor deze woning is het energielabel A afgegeven.

Indeling
Parterre:
Entree, hal met meterkast en toilet met fontein, slaap-/werkkamer van circa 8,7 m² met vaste kast, woonkamer van circa 70,8 m² met open keuken met inbouwapparatuur en een kookeiland en via een schuifpui toegang tot de op het noordoosten gelegen patio van circa 10 m². Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot de aan de zijkant, op het noordwesten gelegen, patio van circa 6,5 m². Bijkeuken van circa 7,8 m² met aansluiting voor de wasmachine en deur naar de achtergelegen bergingen. Vanuit de tussenhal is er toegang tot een slaapkamer van circa 14,8 m², een slaapkamer van circa 14,0 m² en de badkamer van circa 8,3 m² met een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet.

Ligging:
Dit fraaie appartement ligt op een zeer centrale woonlocatie in Nieuw-Vennep met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkelcentrum Symphonie, met een supermarkt en een grote diversiteit aan winkels, ligt om de hoek. Scholen, sportfaciliteiten, wandelpark Nieuw-Vennep, het openbaar vervoer, NS Station Nieuw-Vennep en de uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Rotterdam liggen allemaal op korte afstand. En er kan worden gerecreëerd in PARK 21 dat aan de noordkant van Nieuw-Vennep is gelegen, dit is het groene hart van de Haarlemmermeer.
De Vereniging van Eigenaren dient nog te worden opgericht, de servicekosten zijn dan ook nog niet vastgesteld. Een indicatie van de te verwachten servicekosten is € 100,-- per maand.

Wees er snel bij, zo een kans komt niet snel meer voorbij! Hier woon je in het centrum met parkeren voor de deur, twee buitenruimtes, voldoende kamers en alles nieuw. Interesse? Laat je eigen NVM of MVA-makelaar via de mail een afspraak inplannen of stuur ons zelf een e-mail voor een bezichtigingsafspraak en wij benaderen je voor een datum.

Afspraken
U kunt ons mailen voor een afspraak voor een bezichtiging. Onze bezichtigingen zullen individueel zijn en strak op afspraak en voor een bepaalde tijd. Hiermee en door goed te ventileren, de nodige afstand te houden en het aantal kijkers te maximeren, proberen we de bezichtigingen zo gezond als mogelijk te laten plaatsvinden.

Koopsom: € 549.500,-- kosten koper of € 1.950,_ per maand, exclusief gas, water en elektra en exclusief bijdrage servicekosten van € 100,-- per maand.

Oplevering in overleg en na definitieve splitsing.

Kijk voor meer foto's, plattegronden en uitgebreide informatie op onze eigen site!
Op deze transactie zijn onze (verkoop)voorwaarden, algemene voorwaarden en de
voorwaarden van de NVM van toepassing, zie onze site.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1977, volledig vernieuwd 2022
- Appartement
- Gebruiksoppervlak wonen circa 141 m²
- Indicatie servicekosten € 100,-- per maand
- Eigen grond
- Oplevering in overleg en na definitieve splitsing
- Vaste notaris Actus Notarissen te Purmerend

Huur:

Oplevering:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en is per direct beschikbaar.

Huurprijs:
€ 1.950,_ per maand, exclusief gas, water en elektra en exclusief bijdrage servicekosten van € 100,-- per maand. De aanpassing van de huurprijs vindt jaarlijks plaats op basis van de CPI-reeks (Consumer Price Index) van alle huishoudens, bepaald op basis van de meest recente tijd en gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) plus een maximum van 3% van de maandelijkse rente als marktcorrectie.

Huurcontract
Voor het aangaan van de huurovereenkomst zal er een inkomenscheck plaatsvinden.
Het betreft hier verhuur voor een bepaalde tijd. Er zal een overeenkomst voor maximaal één jaar worden aangegaan met een borg van drie maanden en de huurbetaling bij automatische betaling per maand vooruit. Model: HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE ROZ (MODEL MAART 2017).

Bestemming:
De bestemming van het object is wonen. Het is huurder niet toegestaan het gehuurde een andere bestemming te geven of een deel van het gehuurde opnieuw toe te wijzen.

Afspraken
U kunt ons mailen voor een afspraak voor een bezichtiging. Onze bezichtigingen zullen individueel zijn en strak op afspraak en voor een bepaalde tijd. Hiermee en door goed te ventileren, de nodige afstand te houden en het aantal kijkers te maximeren, proberen we de bezichtigingen zo gezond als mogelijk te laten plaatsvinden.

Huurprijs: € 1.950,_ per maand

Voorwaarden:
_ Het gehuurde wordt te huur aangeboden voor een één- of een tweepersoonshuishouden;
_ Verhuur aan meerdere personen is niet mogelijk;
_ Het is de huurder NIET toegestaan huisdieren mee te nemen;
_ De huurder zal het onroerend goed beschikbaar stellen voor bezichtigingen in geval van verkoop of einde van de huur, in overleg met de makelaar.
_ De verhuurder zal altijd het onderhoud aan het gehuurde kunnen uitvoeren in overleg met de huurder.
_ Verhuurder en huurder zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat roken niet is toegestaan in de woning.
_ Zonder toestemming van de verhuurder is het de huurder niet toegestaan om wijzigingen aan te brengen aan het pand, noch mogen muren worden verplaatst en mag de vloer niet worden geboord.
_ Op verzoek van en in overleg met de verhuurder zal de huurder de verhuurder toegang geven tot de woning om de woning te inspecteren.
_ Het gehuurde is uitsluitend bedoeld om te worden gebruikt als woonruimte ten behoeve van de huurder en de personen die rechtstreeks tot zijn familie behoren. De huurder is verplicht om daadwerkelijk in het gehuurde te wonen en het als zijn hoofdverblijf te gebruiken. Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde een andere bestemming te geven.
_ De huurder mag niet toestaan dat andere personen bij hem wonen dan diegenen die rechtstreeks tot zijn familie behoren.
_ Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde geheel of gedeeltelijk door derden te laten gebruiken of in onderhuur aan derden over te dragen.
_ De huurder heeft geen recht om een beroep of bedrijf uit te oefenen in enig deel van het gehuurde.
_ De huurder zal het gehuurde als een goede huurder gebruiken in overeenstemming met de overeengekomen bestemming.
_ De huurder aanvaardt het gehuurde in de staat waarin het zich nu bevindt en verbindt zich ertoe deze in deze staat te houden en bij beëindiging van de huurperiode in deze staat op te leveren.
_ De huurder zal het gehuurde voorzien van de nodige stoffering en meubels in overeenstemming met de overeengekomen bestemming.
_ Verhuurder is niet verantwoordelijk voor schade aan of diefstal van eigendommen van huurder. Goederen van huurder zijn niet verzekerd door verhuurder.
_ Het is de huurder niet toegestaan om voorwerpen, losse afvalstoffen, afval in zakken of afvalcontainers op buitengebieden van het gehuurde of de algemene gebruiksruimten te plaatsen.
_ De huurder en de bewoners van het gehuurde mogen de verhuurder noch de buren overlast van geluid, stank of enige andere vorm van overlast bezorgen.
_ De huurder mag geen luide muziek spelen op instrumenten.
_ De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan en / of diefstal van de goederen die zijn opgeslagen door de door de huurder gehuurde ruimte.
_ De kosten voor gas, water en elektriciteit zijn voor rekening van de huurder. De huurder moet zorgen voor de aansluiting en registratie bij de relevante autoriteiten.
_ De huurder draagt zorg voor het juiste onderhoud van verwarmingselementen, sanitair, leidingen, afvoeren en dergelijke.
_ Huurder is verplicht inboedel- en AVP-verzekeringen te hebben of af te sluiten.
_ De huurder dient er rekening mee te houden dat de volgende zaken in elk geval voor rekening van de huurder komen indien deze zich voordoen:
_ Schade door bevriezing van leidingen
_ Verstopping van riool
_ Schoonmaak van eigendom bij vertrek
_ De huurder is aansprakelijk voor de tijdige betaling van de huur.
_ Drugsgebruik of teelt / delen is ten strengste verboden, de huur kan onmiddellijk worden beëindigd en de huurder is aansprakelijk voor alle kosten.
_ Indien huurder binnen de overeengekomen huurperiode de huurovereenkomst tussentijds door opzegging beëindigd, heeft verhuurder het recht om een vergoeding van 2 maanden huur in rekening te brengen ter compensatie van onvoorziene leegstand en de daarmee gepaard gaande extra kosten.
_ Wat in de huurovereenkomst is geannuleerd, moet worden gelezen als niet van toepassing.

Speciale bepalingen:
_ De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen het sluiten van een overeenkomst met een huur kandidaat te weigeren. Een overeenkomst is derhalve onderworpen aan de toestemming van de klant.
_ Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en/of wij niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Opdracht:
Op deze opdracht zijn de NVM-voorwaarden van toepassing. Tevens verwijzen wij hiervoor naar onze eigen website.

Disclaimer:
_ Deze brochure is met zorg samengesteld aan de hand van de beschikbare gegevens en met de door de verhuurder aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
_ Op deze verhuur is ook de disclaimer beschreven op onze website van toepassing.
_ Tevens verwijzen we met betrekking tot deze verhuur naar de privacyverklaring beschreven op onze website.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 549.500 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.897
Huurprijs
€ 1.950 per maand (exclusief servicekosten à € 100,00 /mnd)
Waarborgsom
€ 5.850 eenmalig
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Aangeboden sinds
13 mei 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Toegankelijkheid
Toegankelijk voor minder validen en toegankelijk voor ouderen
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
141 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
439 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Gelegen op
Begane grond
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, schuifpui en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Elektrische boiler
Cv-ketel
Bosch (elektrisch uit 2022, eigendom)

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Tuin
Zonneterras
Zonneterras
10 m² (1,94 meter diep en 5,2 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordoosten
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Box

Garage

Soort garage
Parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Ja

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Schoolstraat 11

€ 1.950 /mnd € 549.500 k.k.