Markt 239 - 423, Raadstede 6 -24 ea

Nieuwegein
Van € 725 tot 800 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 33 (1 beschikbaar)
 • Wonen 60 tot 70 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

De appartementen bevinden zich boven het winkelcentrum ‘ Cityplaza’ verdeeld over diverse locaties over de Markt, Raadstede en Weerdstede
Omgeving

U treft hier alle winkelvoorzieningen binnen handbereik zo ook openbaar vervoer mogelijkheden.

Het stadscentrum van Nieuwegein heeft een prachtige verandering ondergaan en is nu een volwaardig en goed verzorgt centrum met een ruim aanbod aan winkels. Ook de cultuurliefhebber kan in Stadstheater De Kom terecht voor een uitgebreid programma. De 1500 extra parkeerplaatsen in de verschillende parkeergarages waarborgen een uitstekende bereikbaarheid voor zowel bewoners als het winkelend publiek. In de architectonisch bijzondere bebouwing vindt u gezellige restaurantjes met terrasjes die uitkijken op de levendige Markt. Het plein is sfeervol ingericht met bankjes, bestrating en groen. Een futuristisch paviljoen maakt het plein intiem en verrassend.
Appartementen

De appartementen zijn verspreid door het centrum gelegen. Zo hebben wij appartementen aan de Markt, Raadstede en de Weerdstede. Ieder met een ander uitzicht maar allen gelegen in dit gezellige stadscentrum. Wij hebben voornamelijk 3 kamer appartementen beschikbaar voor verhuur.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Markt 239 - 423, Raadstede 6 -24 - Appartementen

  Galerijflat en bovenwoning Van € 725 tot 800 /mnd
  • wonen 60 tot 70 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing