Joke Smitlaan e.a.

Nijmegen
Van € 1.023 tot 1.153 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 47 (geen beschikbaar)
 • Wonen 142 m²
 • Aantal kamers 15

Omschrijving

Park Jonkerbosch is als woongebied ideaal gesitueerd. Gelegen in het zuidelijk deel van Nijmegen vormt deze groenrijke woonomgeving een prima uitvalsbasis, naar werk (ziekenhuis en universiteit op steenworp afstand), winkelen en ontspannen in het gezellige stadscentrum, evenals het fraaie park naast de deur of naar de schitterende bos- en heidegebieden direct ten oosten en zuiden van Nijmegen.
Er is een uitstekende bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer.

De woningen zijn als volgt ingedeeld:
Entree in de hal met toilet, royale Z-vormige woonkamer met open haard en half open keuken met aansluitende berging en doorgang naar de achtertuin. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen en de 1e badkamer v.v. een 2e toilet, ligbad en douchegelegenheid. Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer en een 2e badkamer v.v. douchecel en wastafel. Daarnaast is op de zolder voldoende bergruimte en ruimte voor de wasmachine.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 47 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • eengezinswoningen

  2-onder-1-kapwoning Van € 1.023 tot 1.153 /mnd
  • wonen 142 m² wonen
  • aantal kamers 15 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Joke Smitlaan e.a.

Van € 1.023 tot 1.153 /mnd