Jonker Florislaan e.o. (Centrum Oost)

Nuenen
Van € 940 tot 1.020 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1 (geen beschikbaar)
 • Wonen 123 tot 126 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 200 tot 300 m²

Omschrijving

Centrum Oost | Nuenen
Omgeving Anthon van Rappardstraat

Royale eengezinswoningen in sfeervolle buurt

Ruim wonen, in een landelijke woonomgeving. Met scholen, sportclubs, winkels en restaurants op loop- en fietsafstand. Natuurliefhebbers halen hun hart op in de mooie bossen, weiden en vennen rondom Nuenen. Met de A270 in de buurt zijn Eindhoven en Helmond gemakkelijk te bereiken.

Drie slaapkamers én een zolder
In Centrum Oost zijn twee typen eengezinswoningen te huur. Ruime woningen, met een woonkamer die toegang geeft tot het terras in de achtertuin. De gesloten keuken is royaal en uitgerust met een gaskookplaat, oven en afzuigkap. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met ligbad of douche, tweede toilet en een wastafel. Opvallend groot is de zolder op de tweede verdieping. Hier kan een vierde kamer gecreëerd worden. Ook is hier een aansluitpunt voor de wasmachine.

Groen en rustig
Van deze eengezinswoningen liggen er 32 in het centrum van Nuenen, aan de Anthon van Rappardstraat, Willem van de Wakkerstraat en Anton van Rappardstraat. De overige 27 huizen liggen net buiten het centrum, in de wijk Nuenen Oost. Het zijn groene, rustige straten waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. Alle woningen hebben een voortuin en een achtertuin. Een woningtype beschikt over een grote aangebouwde garage met een eigen oprit. Ook in de straten is volop parkeergelegenheid.

Landelijk wonen, met alles bij de hand
Zowel Nuenen Oost als het dorpscentrum van Nuenen zijn geliefde woonwijken. De woonomgeving is groen, ruim opgezet en kindvriendelijk. Scholen, sportverenigingen, winkels en restaurants liggen op loop- en fietsafstand. Voor natuurliefhebbers is Nuenen een ideale woonplek. Fietsen en wandelen kan hier volop. Bijvoorbeeld door het Dommeldal, aan de westkant van de gemeente of door het bosgebied van Helmond en Mierlo, aan de oostkant. Het strandbad Nuenen, op tien minuten fietsafstand, is een bekende trekpleister. Een fraai natuurbad om in te zwemmen, waterfietsen en kanoën. Ook het ‘Vincentre’, het nieuwe Van Gogh Museum, is een aanrader voor een middagje cultuur in eigen omgeving Daarbij is de bereikbaarheid van Nuenen goed. Handig is dat de A270 vlakbij ligt. Ook is er vanuit Nuenen Oost een directe busverbinding naar Eindhoven.

Centrum Oost | Nuenen
Anthon van Rappardstraat 1-23 (oneven nummers), Bart de Ligtstraat 8-28 (even nummers), Jonker Florislaan 2-38 (even nummers), Stephan Hanewinkellaan 1-15 (oneven nummers) en Willem van de Wakkerstraat 2-18 (even nummers)

59 eengezinswoningen
Oppervlakte woning: circa123 m²

• Ruime eengezinswoningen
• Achtertuin met terras
• Groene, kindvriendelijke straten
• Bij levendig dorpscentrum
• A207 nabij

‘Sfeervol en groen wonen, bij winkels, scholen en sportclubs’

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Er zijn geen huizen in dit project beschikbaar

 • Centrum Oost Type I

  Geschakelde woning Van € 940 tot 1.020 /mnd
  • wonen 123 tot 126 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Jonker Florislaan 36 Verhuurd 123 m² wonen 5 kamers € 1.170 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing