Nieuw Rhijnzicht Oegstgeest

Oegstgeest
Van € 1.050 tot 1.620 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 33 (geen beschikbaar)
 • Wonen 80 tot 120 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Nieuwbouwproject Nieuw Rhijnzicht 
Het levendige hart van de buurt Nieuw Rhijnzicht, onderdeel van de nieuwe leefomgeving Oegstgeest aan de Rijn, bestaat uit een kleinschalig winkelcentrum met daarboven 33 appartementen met een fraai aangelegde binnentuin. In de plint van het gebouw zijn zes winkel- en voorzieningenunits, waaronder de Jumbo Supermarkt en de Kruidvat. Boven de winkels liggen de 3-kamerappartementen verdeeld over drie woonlagen, met op de eerste woonlaag een prachtige gezamenlijke binnentuin. Het project is eind oktober 2018 opgeleverd. 

Ligging 
Oegstgeest aan de Rijn ligt tussen de rivier de Oude Rijn en de A44 ten zuiden van de Rijnzichtweg. De A44 vormt een perfecte verbinding met de A4 naar Amsterdam of Den Haag. Maar dat niet alleen, Leiden en Katwijk aan Zee liggen slechts 10 minuten verderop. Met de aanleg van de nieuwe fiets-/voetgangersbrug over de Oude Rijn wordt de bereikbaarheid nog beter. 

In de wijk zelf ligt tegenover het gebouw de brede basisschool Het Dok. Naast de school is een kinderopvang, muziekschool en een kunstenaarsvereniging. Met de winkels onder de appartementen is een vergeten boodschap nog snel gehaald.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartementen

  Bovenwoning Van € 1.050 tot 1.620 /mnd
  • wonen 80 tot 120 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nieuw Rhijnzicht Oegstgeest

Van € 1.050 tot 1.620 /mnd