Schaverij Oisterwijk

Oisterwijk
Van € 1.310 tot 1.445 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (geen beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 124 m²
  • Perceel 120 tot 196 m²

Omschrijving

Oisterwijk, De Schaverij - 10 eengezinswoningen

Oisterwijk, ook wel de parel in ‘t groen genoemd. Tussen de Oisterwijkse bossen en vennen wordt het oude KVL industrieterrein herontwikkeld. Oisterwijk is dankzij haar ligging en mooie omgeving de ideale plek om te recreëren. Voor het bourgondische Oisterwijk kunt u terecht aan De Lind; hier bevindt zich een groot aantal horecazaken met allen hun eigen specialiteit. Geniet van sfeervolle terrassen en een culinair bruisend leven waar kwaliteit centraal staat.

Tien luxe nieuwbouw eengezinswoningen, gelegen aan de Schaverij. Het oude KVL industrieterrein heeft plaatsgemaakt voor moderne nieuwbouw met industriële look en feel. De nieuwbouwwijk ligt nabij het centrum van Oisterwijk en is in opkomst. In deze buurt zijn veel starters en gezinswoningen. Het dorp beschikt over drie basisscholen en enkele middelbare scholen die goed te bereiken zijn met de fiets.

Vanwege de ideale ligging van Oisterwijk en de korte loopafstand naar het station, bevindt u zich in korte tijd in Tilburg, ’s-Hertogenbosch of Eindhoven. Voor uw dagelijkse boodschappen bent u binnen enkele minuten bij de Albert Heijn, Jumbo, Lidl of de beroemde, ambachtelijke bakkerij ‘Bij Robèrt’. Verplaatst u zich liever met de auto, dan kunt u via de A58, A65 en N65 de omliggende dorpen en steden gemakkelijk bereiken.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Oisterwijk

    Hoekwoning, tussenwoning en vrijstaande woning Van € 1.310 tot 1.445 /mnd
    • wonen 118 tot 124 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Schaverij Oisterwijk

Van € 1.310 tot 1.445 /mnd