Zeeheld 5349 AV Oss

€ 149 /mnd

Omschrijving

Moleneind Oss
Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Oss.
Opslag- of werkruimte huren in Oss kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Oss is gelegen in Noord-Brabant tussen Nijmegen en Den Bosch en heeft een meer dan 90.000 inwoners. Een mooie locatie voor dit complex.

Het park in Oss wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Moleneind-Landweer te Oss. De locatie is zeer goed te bereiken via de Kantsingel, de hoofdader van Oss en nabij de snelwegen A50 en A59.
Het complex bestaat uit 98 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte.
Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieu categorie t/m 1 met vrijstelling van 2, conform inrichtingsplan.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Oss is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat u de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Oss zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Oss bestaat uit 98 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn allemaal gelegen op de begane grond en er is keuze uit verschillende groottes, van 9 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van alle boxen is 3 meter.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 6,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Boxtypes en prijzen


BOXCOMPLEX TYPE 2
3 m. x 6 m. x 2,5 m.
Koop: € 23.900
Huur: € 149,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2D
2x 3 m. x 6 x 2,5 m.
Koop: € 47.500,-
Huur: € 299,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 1
3m. x 3m. x 2,5 m.
UITVERKOCHT
Huur: € 95,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3
3 m. x 7 m. x 3 m.
Koop: € 30.900,-
Huur: € 195,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3D
2x3 m. x 7 x 3 m.
Koop: € 61.900,-
Huur: € 389,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2H
ca. 3 m. x 6 m. x 3 m.
Koop: € 27.900,-
Huur: € 175,- p.m.

Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

Onze garageboxen in Oss zijn veelgevraagd!
Neem daarom snel contact met ons op om deze grote kans niet te missen.
Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 149 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 149 eenmalig
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Garage
Soort bouw
Nieuwbouw

Indeling

Voorzieningen
Elektrische deur en elektra
Afmetingen
18 m² (6 meter diep en 3 meter breed)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Zeeheld

€ 149 /mnd