Slobbengorsweg 38-51 en 89-100

Papendrecht
Van € 800 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 26 (geen beschikbaar)
 • Wonen 80 tot 110 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Dit project bestaat uit 2 complexen, de Beltvaarder en Paviljoen Tjalk.

Paviljoen Tjalk
Temidden van Merwehoofd, op de hoek Slobbegorsweg/Aviolandaplein, bevindt zich Paviljoentjalk. Een schitterend, kleinschalig appartementencomplex dat plaats biedt aan 14 luxe appartementen. De appartementen zijn allen voorzien van grote raampartijen die van vloer tot plafond reiken. Zo heeft u naast het weidse uitzicht tevens in alle ruimtes ruimschoots lichtinval.

De appartementen zijn voorzien van een compleet ingerichte Bruynzeel keuken die ruimte biedt aan een koel-vriescombinatie,een combi-magnetron, vaatwasser, kookplaaten afzuigkap, allen van Siemens. De keukenwordt afgewerkt middels een zwart composiet werkblad. In de strak ingerichte badkamer vindt u 2 wastafels, een bad en een separate douche. In combinatie met de antraciete vloertegels en de designradiator krijgt uw badkamer die luxe uitstraling die u van een hedendaagse badkamer mag verwachten. Deze stijl wordt doorgetrokken naar het toilet, waardoor er in het appartement eenheid en rust ontstaat.In het souterrain bevinden zich naast de bergingen ook 14 privé parkeerplaatsen. Via de parkeergarage heeft u ook toegang tot het complex.

Het uitzicht, het hoge afwerkingsniveau en de luxe voorzieningen. Allen dragen bij aan de rust die het stijlvolle complex uitstraalt. Rust en stijlvol; de 2 belangrijkste keywords als het gaat om wonen in Paviljoentjalk.

Beltvaarder
Temidden van het Merwehoofd, aan de Slobbegorsweg bevindt zich appartementencomplex, de Beltvaarder. Een schitterend, kleinschalig appartementencomplex dat plaats biedt aan 12 luxe appartementen. De appartementen beslaan allen de gehele diepte van het complex. Zo heeft u naast het weidse uitzicht over de rivieren tevens in alle ruimtes ruimschoots lichtinval.

De appartementen zijn voorzien van een compleet ingerichte Bruynzeel keuken die ruimte biedt aan een koel-vriescombinatie, een combi-magnetron, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap, allen van Siemens. De keuken wordt afgewerkt middels een zwart composiet werkblad. Het gebruik van vloerverwarming in keuken, woonkamer en hal zorgen in de koude dagen voor extra comfort. In de strak ingerichte badkamer vindt u 2 wastafels, een bad en een separate douche.

Ieder appartement wordt opgeleverd met een eigen berging alsmede een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Het unieke uitzicht, het hoge afwerkingsniveau en de luxe voorzieningen. Allen dragen bij aan de rust die het stijlvolle complex uitstraalt.

Heeft u interesse in een van deze woningen? Laat dan een bezichtigingsaanvraag achter of schrijf u vandaag nog in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van ons aanbod.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Slobbengorsweg 38-51 en 89-100

  Bovenwoning Van € 800 tot 1.050 /mnd
  • wonen 80 tot 110 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Slobbengorsweg 42 Verhuurd 107 m² wonen 3 kamers € 1.195 /mnd
  Slobbengorsweg 90 Verhuurd 99 m² wonen 3 kamers € 1.110 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Slobbengorsweg 38-51 en 89-100

Van € 800 tot 1.050 /mnd