Stadhuisplein 166 t/m 319

Tilburg
Van € 630 tot 1.100 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 144 (geen beschikbaar)
  • Wonen 43 tot 100 m²

Omschrijving

Het appartementencomplex de Katterug is gelegen midden in het centrum van Tilburg. Het complex is gesitueerd tegenover het gemeentehuis en strekt zich uit van de Schouwburgrin tot de overdekte winkelstraat Emmapassage. Gezien de centrum locatie van het complex zijn allerhande voorzieningen in de directe omgeving aanwezig; o.a. trein- en busstation, winkels in diverse branches, culturele uitgaansgelegenheden, restaurants en terrassen, sport- en gezondheidsvoorzieningen.

Parkeren van auto's en motoren kan in één van de parkeergarages van de Gemeente Tilburg of via een parkeervergunning. Wanneer een woning vrijkomt, zal deze gerenoveerd worden.

Indeling:
In totaal zijn er 144 appartementen en 4 typen met 1 tot 3 slaapkamers. De appartementen beschikken minimaal 1 tot 3 slaapkamers, woonkamer, gesloten keuken, badkamer of douche, apart toilet (m.u.v. de 2-kamer appartementen), meerdere inbouwkasten, balkon, een afsluitbare berging en een gezamelijke fietsenkelder.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 144 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Stadhuisplein 166 t/m 275 - Appartementen

    Bovenwoning en galerijflat Van € 630 tot 1.100 /mnd
    • wonen 43 tot 100 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Stadhuisplein 166 t/m 319

Van € 630 tot 1.100 /mnd