Amstelplein

Uithoorn
Van € 929 tot 1.426 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (geen beschikbaar)
  • Wonen 72 tot 142 m²

Omschrijving

Unieke ligging in de gezellige dorpskern
Midden in het centrum, 31 appartementen boven het gezellige winkelcentrum Amstelplein te Uithoorn. Dichtbij het Zijdemeer waar u heerlijk kunt varen of wandelen en toch centraal bij alle voorzieningen, dat maakt dit appartementencomplex uniek en een heerlijke plaats om te wonen. Naast een zeer fraai winkelcentrum, kantoren en parkeergarage biedt deze unieke locatie plaats aan 31 luxe appartementen.

Geliefde forenzenplaats
Sfeer en allure zijn de belangrijkste pijlers voor Amstelplein-appartementen. Mede door haar centrale en uitstekende bereikbaarheid groeide het rustieke dorp Uithoorn uit tot een van de meest geliefde forenzenplaatsen. Met de bebouwing van het uitbredingsgebied Meerwijk kan Uithoorn voldoen aan de toenemende vraag naar meer woningen. het groeined aantal inwoners heeft uiteraad ook gevolgen voor de winkelbestand.

Lekker centraal
Vanuit Uithoorn bent u met de auto binnen 25 minuten in Amsterdam, Schiphol, Utrecht of `t Gooi. Amstelplein grenst direct aan de doorgaande route S21 (N201), waardoor tevens de snelweg naar Den Haag en rotterdam alsook de snelweg naar Utrecht binnenhandbereik light. Bovendien zijn er vanuit Uithoorn een aantal uitstekende rechtstreekse busverbindingen met o.a Amsterdam , schiphol , Haarlem en Utrecht.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Portiekwoning Van € 929 tot 1.426 /mnd
    • wonen 72 tot 142 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Amstelplein

Van € 929 tot 1.426 /mnd