Haageinderhof 13 t/m 46

Valkenswaard
€ 904 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 34 (1 beschikbaar)
 • Wonen 78 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Valkenswaard is een bruisende gemeente, waar erg veel te beleven valt. Het is een heerlijke plaats om te wonen, te werken en je te ontspannen, want het biedt zoveel. We beschouwen ons dorp wel als de natuurlijke achtertuin van Eindhoven. Een moderne stad, die zich geweldig ontwikkelt en waar ook wij trots op zijn. Maar dat kan Eindhoven ook zijn op Valkenswaard omdat wij een gezellig Bourgondisch dorp zijn in een prachtig groene omgeving, waar het heerlijk recreëren is.
Een wandeling of een fietstocht door de Valkenswaardse natuur, dat is een ontdekkingsreis door het groen. In paradijsjes als de Malpie, het Leenderbos, Hageven-Plateaux en de vennen van de voormalige viskweekvijvers beleeft u de natuur op haar mooist. Valkenswaard wordt omringd door de prachtigste bossen, vennen en heidevelden. Het gehele gebied vormt de Groote Heide.

Indeling:
In dit complex zijn veel verschillende appartementen. Voorkeur gaat uit naar kandidaten met een leeftijd van 50+ Alle appartementen beschikken over een balkon of ee loggia. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Haageinderhof 13 t/m 46

  Portiekwoning en bovenwoning € 904 /mnd
  • wonen 78 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Haageinderhof 43 78 m² wonen 3 kamers € 904 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Haageinderhof 13 t/m 46

€ 904 /mnd