Le Coeur

Velp (GE)
Van € 980 tot 1.350 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
 • Wonen 99 tot 153 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4

Omschrijving

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Indien er een woning beschikbaar is staat er altijd een straatnaam en huisnummer vermeld.

Het complex "Le Coeur" is gelegen ten Zuiden van de Hoofdstraat en maakt er eigenlijk deel van uit; het ligt tussen de President Kennedylaan en de Emmestraat. Het complex vormt het moderne hart van Velp, en is pal gelegen naast het winkelcomplex. Dit gezellige winkelplein is enkel toegankelijk voor voetgangers, en is uitstekend bereikbaar met zowel het eigen- als het openbaar vervoer.

De straat "Overtuin" leent zijn naam aan het hotel Naeff, dat aan de overkant van de Hoofdstraat was gevestigd op de plaats waar nu de Naeffflat staat. Dit hotel had de beschikking over een "Overtuin"; een tuin aan de overzijde van de weg dus, waar de geachte cliëntèle een kopje thee kon drinken.

Het appartementencomplex "Le Coeur" is gelegen in het midden van het warme winkelhart. De entree van dit complex bevindt zich tussen de winkels op de begane grond. Gelet op de centrale ligging is dit appartementencomplex toegankelijk voor alle doelgroepen. Het complex is voorzien van twee liften. Parkeren kunt u onderin het souterrain, te bereiken via een autolift aan de achterzijde van het complex.

Het complex is gerealiseerd in 1998 en is gelegen in het midden van het warme winkelhart van Velp. Het complex is voorzien van twee entrees, beiden voorzien van een lift. In totaliteit zijn er 5 verschillende type appartementen te onderscheiden. Enkele algemene opmerkingen:

* Voorzien van een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage (te bereiken via een autolift);
* Voorzien van een videofoon-installatie en een elektrische deuropener;
* Standaard zijn de keukens voorzien van inbouwkookplaat en wasemkap;
* Woonkameroppervlakten van minimaal 30m² - 40m²+;
* Badkamers zijn allen voorzien van zowel een ligbad als douchte;
* Prettig bewonersklimaat!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Type 1

  Galerijflat Van € 1.100 tot 1.350 /mnd
  • wonen 153 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Type 4

  Galerijflat Van € 980 tot 1.100 /mnd
  • wonen 99 tot 100 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

NMG Wonen

Bel 088-2007021
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Le Coeur

Van € 980 tot 1.350 /mnd