• Verhuurd

Spikerboor 10 8491 PA Akkrum

€ 250 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 augustus 2021
Verhuurdatum
30 augustus 2023
Looptijd
24 maanden

Omschrijving

Aan de Spikerboor in Akkrum mogen wij namens eigenaar een drietal nieuw gerealiseerde bedrijfsunits aanbieden. Zeer geschikt voor de ZZP-er maar ook als stalling voor de camper of oldtimer.

Unit 1 - 35 m² - huurprijs € 250,- per maand ex BTW
Unit 2 - 35 m² - huurprijs € 250,- per maand ex BTW
Unit 3 - 35 m² - huurprijs € 250,- per maand ex BTW

De units zijn 3.50 meter breed, zijn 10 meter diep en hebben een vrije hoogte van 3.50 meter aan de voorzijde, oplopend naar 6.30 meter aan de achterzijde, wat de mogelijkheid biedt om een zolder te realiseren.

Geheel nieuw opgeleverd en voorzien van Led TL verlichting, stopcontacten, gootsteen met kraan, een overheaddeur en een loopdeur.
Elektra en water beschikbaar, levering via tussenmeter.

Aanvaarding: in overleg, beschikbaar vanaf 1 oktober 2021.

Milieukundige aspecten:
Bodemgesteldheid: het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmerend of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen. Verkoper heeft geen opdracht verstrekt voor een (verkennend) bodemonderzoek.
Ondergrondse tanks: voor zover aan verkoper is bekend is/zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Huurovereenkomst aspecten:
- Minimale huurtermijn: 12 maanden
- Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling. Genoemde huurprijs is exclusief BTW;
- Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen;
- Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens;
- Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, typefouten, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper/ huurder dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Onderdeel van een koopovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom door koper van 10% van de koopprijs. Onderdeel van een huurovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom van 3 maanden huur vermeerderd met BTW.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 250 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 750 eenmalig
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Garage
Soort bouw
Bestaande bouw
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie

Indeling

Voorzieningen
Elektra en stromend water
Afmetingen
35 m² (10 meter diep en 3,5 meter breed)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.