• Verhuurd

Tempo Doeloestraat 227 1336 NB Almere

Uitgelichte kenmerken

  • 65 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 896 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 mei 2021
Verhuurdatum
26 mei 2021
Looptijd
0 dagen

Omschrijving

Te huur in Almere BUITENgewoon. Een 3-kamerappartementen met comfortabele vloerverwarming. Zonnig, ruim balkon of terras. Uitzicht op groen. Welkom in het slimme, meest buitengewone wooncomplex van Almere.

BUITENgewoon bestaat uit drie woongebouwen met een binnentuin als middelpunt. Blok 3 telt vier woonlagen en bestaat uit 16 huurappartementen. De appartementen hebben allen uitzicht op de levendige Evenaar.

Sfeervolle binnentuin
Het intieme binnengebied is uitsluitend bedoeld voor de bewoners van BUITENgewoon. Deze hof-achtige plek bevat groenen de bergingen voor blok 2 en 3.
Het dak van de bergingen is uitgevoerd als groen
dak, zodat het vanaf de galerij gezien optisch deels
wegvalt in de rest van de tuin.

Fijn thuiskomen
BUITENgewoon heeft twee hoofdentrees: aan de Tempo Doeloestraat en aan de Evenaar. De huurappartementen in blok 3 zijn via de ingang aan de Evenaar te bereiken. Bij de ingang vindt u een lift en de postkasten in een keurig afgewerkt
geheel. Het is fijn thuiskomen.

Indeling
Omringd door gemeenschappelijke hagen hebben de vier appartementen op de begane grond een eigen terras. De overige appartementen hebben aan diezelfde zonnige zuidkant weids uitzicht vanaf een royaal balkon (9,2 m2.) Deze kunt u bereiken vanuit de living, waar
ook de keuken is gesitueerd. De moderne keuken is voorzien van alle gemakken. De galerijkant van het appartement biedt uitzicht op het binnenterrein. Aan deze zijde bevinden zich de ruime en volledig afgewerkte badkamer, tweede slaapkamer en de
technische ruimte, welke net als de hoofdslaapkamer bereikbaar zijn vanuit de hal.

Praktische luxe
Elk appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. Dat is comfortabeler en
energiezuiniger dan radiatoren, en biedt u meer vrijheid bij het inrichten van uw appartement. De ramen zijn naar binnendraaiend, zodat u deze gemakkelijk kunt schoonhouden. Alle balkons zijn gericht op het zonnige zuiden. U heeft een apart
toilet, los van de badkamer. Beiden zijn al betegeld en voorzien van sanitair.

Parkeren
Aan maar liefst drie zijden van het complex is parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook onderblok 2 is ruimte voor auto’s. Hiermee biedt BUITENgewoon voldoende parkeergelegenheid voor bewoners én bezoekers.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning, dient u rekening te houden met een aantal voorwaarden. Als algemene inkomenseis wordt de norm gehanteerd dat uw bruto maandinkomen (exclusief vakantiegeld) minimaal gelijk dient te zijn aan vier maal de huurprijs. Tevens dient uw arbeidsovereenkomst minimaal een jaarcontract te zijn. Een tweede inkomen wordt voor 50% meegerekend. Indien uw zelfstandig ondernemer bent worden er aanvullende voorwaarden gesteld en dient er tevens een bankgarantie gesteld te worden.

Zeeman de Vries Vastgoedmangers is lid van het Klachten- en Kansenregister. Een credit-check en een controle van uw gegevens in dit register maken tevens onderdeel uit van de toewijzingsprocedure.

Op basis van alle aangeleverde en door ons verzamelde gegevens worden kandidaten beoordeeld. Wij behouden ons expliciet het recht voor om mogelijke kandidaten zonder opgave van redenen te weigeren.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 896 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
65 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
182 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Betrokken makelaar

VGM NL vastgoedbeheerder

ZDVV

Bel 0229-291630

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.