• Verhuurd

Frieslandstraat 91 1082 TL Amsterdam

€ 225 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 februari 2021
Verhuurdatum
25 augustus 2023
Looptijd
30 maanden

Omschrijving

Wij bieden te huur aan een garage van circa 16 m2 (2,65 m breed en 6,00 m diep) aan de Frieslandstraat tussen de De Boelelaan en de Arent Janszoon Ernststraat op een steenworp afstand van de Zuidas. Indien de garage gebruikt gaat worden voor het stallen van een motorvoertuig dan zal de huurprijs met BTW belast zijn.

- per direct beschikbaar,
- segment deur,
- water aansluiting,
- minimale huurperiode 1 jaar.

We offer for rent a very spacious garage of approximately 16 m2 on Frieslandstraat between De Boelelaan and Arent Janszoon Ernststraat close to shopping mall Gelderlandplein and the South Axis. If the garage will be used to park a car/motor vehicle on top of the rent price 21% VAT will be added.

- available per direct,
- segment door,
- water connection,
- minimum rental periode is 1 year.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 225 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 450 eenmalig
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Garage
Soort bouw
Bestaande bouw
Isolatie
Geen isolatie

Indeling

Capaciteit
1

Betrokken makelaar

NVM verhuurmakelaar

BNV makelaars

Bel 020-7371786

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.