Doortocht, bouwnummer 32 2411 DS Bodegraven

  • Verhuurd
€ 1.200 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 juli 2019
Verhuurdatum
1 november 2019
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Tussenwoning, bouwnummer 32

Deze ruime en energiezuinige tussenwoning van 117m2 op een kavel van 105m2 maakt onderdeel uit van Hart van Bodegraven, een nieuw stukje Bodegraven op oude grond. Alles is dichtbij, of het nu de supermarkt is, restaurant of de trein. In het Hart van Bodegraven kun je straks lekker wonen en compleet voorbereid zijn op de toekomst die gaat komen. De woningen worden namelijk uitgevoerd met een warmtepomp waardoor je het comfort hebt van vloerverwarming en in de zomer van vloerkoeling.

Bij het ontwerp van de woningen is bewust rekening gehouden met de Bodegraafse stijl. Kenmerkend metselwerk, hanekammen en andere karakteristieke details maken de woningen tot een eigen stukje nieuw Bodegraven.

De woningen hebben naast een achtertuin met berging ook aan de voorzijde en bijzondere woonbeleving. Aan de voorzijde liggen de woningen namelijk in een groen woonhof, hierdoor wordt het binnen wonen met het buiten wonen en het ontmoeten gecombineerd. Op het bankje voor de deur een lekker bakje koffie of thee drinken wordt meer regel dan uitzondering. En het leuke, de inrichting van deze hoven en zal in nauw overleg met de toekomstige bewoners plaatsvinden!

Ontmoeten, groen, centraal en duurzaam dat is wonen in Hart van Bodegraven. Meer weten over wonen in Hart van Bodegraven? Neem even contact met ons op!

Omgeving
Wonen in Hart van Bodegraven is wonen in het centrum van Bodegraven.

Door de ligging van het Hart van Bodegraven dichtbij het centrum, heeft u alle voorzieningen zoals winkels en restaurants op loopafstand. Het station ligt op enkele minuten lopen. Vanaf hier bent u met de intercity in slechts 20 minuten in hartje Utrecht of Leiden. Verder ligt het Hart van Bodegraven op slechts één kilometer van de N11, de verbindingsweg tussen de A4 richting Amsterdam en Leiden en de A12 richting Utrecht.

Ook de rust en schoonheid van het platteland is vlakbij: u loopt of fietst vanuit het Hart van Bodegraven zo de Binnenpolder in waar u kunt genieten van wat de natuur u te bieden heeft. O ja en de Reeuwijkse plassen? Binnen 10 minuten fietsen lig je lekker op het strand of op het terras van het strandpaviljoen!

Kenmerken

Deze naar verwachting in december 2019/januari 2020 op te leveren woning wordt verhuurd inclusief moderne keuken met apparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast én vaatwasmachine. De woning voorziet in een prettige woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar de tuin en separaat toilet in de entreehal. Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer met douche, separaat ligbad, toilet en wastafel met meubel. De tweede etage voorziet in nog eens in een technische ruimte met aansluitingen voor was- én droogmachine. De woning is zeer energiezuinig door hoogwaardige isolatie en vele zonnepanelen. De woning heeft een EPC van tussen 0 en 0.26, hierdoor bespaart u maandelijks aanzienlijk op uw kosten voor het verwarmen van uw woning.

Huurvoorwaarden
Minimale huurperiode van 12 maanden, daarna loopt de huurovereenkomst door, behoudens opzegging, voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.
Huurprijs: € 1.200,- per maand
Waarborgsom: twee maanden huur
Beschikbaar december 2019 / januari 2020

De huurdersnorm vastgesteld op een bruto maandinkomen van minimaal drie maal de huurprijs. Dit betekent dat het bruto gezinsinkomen drie maal de huurprijs dient te bedragen. De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via een zogenaamde creditcheck. Daarvoor moeten wij een aantal van je persoonlijke gegevens, zoals legitimatie, inkomsten en woonsituatie kunnen inzien. Een overzicht van de benodigde documenten vind je hier:

-drie recente loonstroken;
-werkgeversverklaring;
-verhuurdersverklaring of in geval van een eigen woning een hypotheekverklaring (indien geen hypotheekverklaring overlegd kan worden, de bankafschriften van het laatste half jaar aanleveren);
-jaaropgave (in geval van een eigen onderneming jaarcijfers van de laatste 2 jaar aanleveren).

Graag deze stukken tezamen met kopie ID bewijzen aanleveren. Zonder een complete aanlevering van gevraagde gegevens, wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen.

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 1.200 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 2.400 eenmalig
Aangeboden sinds
2 juli 2019
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
117 m² wonen
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
431 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.