• Verhuurd

De Regentesse 127 1273 JZ Huizen

Uitgelichte kenmerken

  • 106 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 961 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 augustus 2022
Verhuurdatum
18 september 2022
Looptijd
4 weken

Omschrijving

U HEEFT EEN OBJECTCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 6 4 1 1 5
**VOORRANG INDIEN JE EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT**

Via de website BEN OP ZOEK kunt je reageren op deze woning tot donderdag 18 augustus 8:00 uur. Hiervoor maak je een Qii huurpaspoort aan.

De Regentesse 127 in Huizen

Het betreft een senioren complex met leeftijdsnorm (55+).

Het appartement (tweede etage) is gunstig gelegen tegenover winkelcentrum "De Oostermeent" en in de nabijheid van een park, openbaar vervoer en uitvalswegen en heeft een fraai uitzicht over de binnentuin van het complex. De woning beschikt over een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder alsmede een separate berging.

Centrale entree met trappenhuis en twee liften. U loopt via de overdekte en afgesloten galerij naar het appartement.

Indeling appartement:
Entree, hal met meterkast en toiletruimte. Lichte woon-/eetkamer met toegang tot het balkon met uitzicht over de binnentuin, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Twee (2) in grootte variërende slaapkamers aan de voor- en achterzijde van het complex, badkamer voorzien van douche en wastafel, berging met C.V. en MV-opstelling en wasmachine-aansluiting. Onder het gebouw bevinden zich de parkeerplaats en de berging.

De Jonkvrouw is een toonbeeld van comfort en gemak binnen het woonplan de Regentesse. De hoogte van het aan de Monnickskamp gelegen langgerekte gebouw loopt op van vier naar zeven verdiepingen.
De servicekosten bedragen circa € 75,- per maand. In de servicekosten zit het water en onderhoud van de algemene ruimtes van het complex. Het betreft een zeer verzorgde vereniging.

Bijzonderheden:
o Het betreft een senioren complex met leeftijdsnorm (55+).
o Bouwjaar circa 2008.
o Tegenover winkelcentrum.
o Dichtbij openbaar vervoer.
o Grondoppervlakte is 106 m2.
o Minimale huurperiode 1 jaar.
o Voorbehoud gunning verhuurder.
o Geen woningdelers.
o Garantstelling door derden is niet mogelijk.
o Direct beschikbaar.
o Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking.
o De huurprijs is exclusief servicekosten van € 74,48 per maand.

Deze woningen verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 41.431,50 en maximaal € 57.000,). Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen. Laat je een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Middensegment/vrije sector huurwoning:
De Alliantie vindt het belangrijk dat iedereen een passende woning heeft. Daarom biedt De Alliantie middensegment en vrijesectorhuurwoningen. Middensegment woningen zijn vrije sector huurwoningen met een huur onder de markthuur. Deze woningen worden verhuurd aan huishoudens met een bruto jaarinkomen tot maximaal € 57.000,- en aan doorstromers: huishoudens die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten. Huurders met een middensegmentcontract krijgen elk jaar een inkomensafhankelijke huuraanpassing. De Alliantie vraagt dan om gegevens over het jaarinkomen en het huishouden aan te leveren voor de inkomenstoets: we kijken dan hoe hoog de huur gaat worden. Op 1 juli gaat de vastgestelde huuraanpassing in.

Huurperiode:
o Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
o De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.

Via de website kun je reageren op de betreffende woning. Je kunt reageren door een Qii huurpaspoort aan te maken. De Alliantie kijkt na einde inschrijfdatum welke kandidaten in aanmerking komen voor een bezichtiging. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien je binnen de selectie valt, nemen wij contact met je op.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 961 per maand (exclusief servicekosten à € 75,00 /mnd)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
106 m²
Inhoud
275 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Betrokken makelaar

NVM verhuurmakelaar

Openkoop Makelaardij

Bel (088) 668 28 12

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.