Pijlstaartlaan 53 t/m 169

Vinkeveen
Van € 720 tot 1.250 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 59 (geen beschikbaar)
  • Wonen 59 tot 111 m²

Omschrijving

Algemeen
Zwanenparkzicht bestaat uit 59 huurwoningen aan van 60m² tot 110m².

Omgeving
Zwanenparkzicht combineert het beste van twee werelden: genieten van rust en recreatie in het aangrenzende natuurgebied en toch snel op het werk en in de bruisende stad.

De woningen zijn gesitueerd nabij de Vinkeveense plassen en de gezellige dorpskern van Vinkeveen. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum en uitstekende horecagelegenheden. Door de gemoedelijke sfeer zult u zich direct thuis voelen.

U bevindt zich in Zwanenparkzicht in een gebied met vele recreatiemogelijkheden. In de buurt zijn goede scholingsopties voor schoolgaande kinderen en de omgeving kent een grote variëteit aan (sport-) verenigingen.

Het complex
De woningen in het complex "Zwanenparkzicht" gelegen aan de Pijlstaartlaan beschikken over een fantastische leefruimte met luxe open keuken voorzien van ATAG-inbouwapparatuur. U bent direct verbonden met de prachtige omgeving. Aan de voorzijde van de woning kijkt u uit over de gemeenschappelijke tuin.

Het complex is in een L-vorm opgetrokken met 59 woningen verdeeld over vier woonlagen. Alle woningen zijn voorzien van een parkeerplaats. Per woningtype is dit binnen in de garage of buiten op het priveterrein.

Tevens beschikken de woningen naast een inpandige berging in de woning over een berging beneden in de parkeergarage.

Heeft u interesse?
Maak uw interesse kenbaar door een bezichtigingsaanvraag te doen!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 59 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Bovenwoning Van € 720 tot 1.250 /mnd
    • wonen 59 tot 111 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Pijlstaartlaan 53 t/m 169

Van € 720 tot 1.250 /mnd