Voor de Burchten 102 t/m 260

Vleuten
Van € 805 tot 1.800 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 63 (geen beschikbaar)
 • Wonen 82 tot 189 m²

Omschrijving

De appartementen in De Burchtheer liggen boven de winkels en hebben allemaal een (dak)terras of behaaglijke loggia. De meeste appartementen hebben zicht op de winkelstraat Noorderburcht, Het Burchtplein of de omliggende woningen in Vleuterweide. Verder is er een grote keuze uit verschillende type appartementen. Wilt u maar één slaapkamer of juist meer, wilt u hoog zitten voor het uitzicht of juist lager zodat u meer zicht heeft op de mensen die in de winkelstraat lopen, er is ruime keuze. Een ding hebben ze allemaal gemeen: het afwerkingniveau is hoog, zowel luxueus als comfortabel. De badkamers beschikken over een ligbad, douchecabine en dubbele wastafel met grote spiegel. De verchroomde waterbesparende kranen en douchegarnituren zijn van het merk Grohe. De toiletruimte en badkamer zijn voorzien van grote keramische antracietkleurige vloertegels en grote glanzend witte wandtegels.

De uitvalswegen A2 en A12 zijn uitstekend te bereiken evenals voorzieningen zoals een sportcentrum, scholen, zorgcentrum en het station van Vleuterweide.

* Luxe sanitair van Villeroy & Boch (serie Omnia)
* Moderne Bruynzeel keuken met keramische kookplaat, HR schouwkap, combitron, koel/vrieskast en inbouwvaatwasser
* De woonkamer/-keuken, gang en badkamer zijn voorzien van vloer en lucht verwarming/- koeling. De vloerverwarming wordt ingesteld op een vaste temperatuur voor verwarmen of koelen.
* Afgesloten parkeergelegenheid
* Videofooninstallatie
* Geclassificeerd hang- en sluitwerk, rookmelders
* Galerijen voorzien van deurautomaten
* Rolstoeltoegankelijk

Huurprijzen exclusief voorschot servicekosten.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 63 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Centrum Vleuterweide: appartementen

  Galerijflat Van € 805 tot 1.105 /mnd
  • wonen 82 tot 129 m² wonen
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Centrum Vleuterweide: maisonnette

  Galerijflat Van € 1.105 tot 1.145 /mnd
  • wonen 125 tot 129 m² wonen
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Centrum Vleuterweide: penthouses

  Galerijflat Van € 1.610 tot 1.800 /mnd
  • wonen 181 tot 189 m² wonen
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Verwacht wordt dat er binnen een jaar weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing