Poortland

Vleuten
Van € 945 tot 1.025 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (geen beschikbaar)
  • Wonen 80 m²
  • Perceel 80 m²

Omschrijving

SENIORENWONINGEN (55+)
In de zeer rustige en groene wijk 'De Tol' liggen deze zonnige 3-kamer seniorenwoningen. De woningen zijn nabij de winkels gelegen en op loopafstand van het openbaar vervoer en gezondheidscentrum.

In de nabije omgeving ligt de dorpskern van Vleuten, recreatiegebied de Haarrijnse plas en de uitvalswegen naar de A2, als ook openbaar vervoer en NS-station.
Met de fiets of lopend bent u zo in het oude centrum van Vleuten. Het openbaar vervoer is prima en op een paar minuten loopafstand bevinden zich diverse bushaltes, waar bussen langskomen van en naar Utrecht, Kockengen en De Meern. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in het winkelcentrum van Vleuten terecht.

*Indeling*
begane grond:
woonkamer (ca. 25 m2), dichte keuken, slaapkamer en badkamer met douche. Aparte kast met aansluiting wasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de zonnige achtertuin die is voorzien van een terras en berging.

1e Verdieping:
Grote open zolder waar ook de cv-ketel staat.

In de achtertuin staat nog een houten schuur.
De woningen zijn c.q. worden voorzien van zonnepanelen.

*Interesse gewekt?*
Hebben wij uw interesse gewekt met bovenstaande informatie? Dan kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor meer informatie en vertellen u graag over onze bezichtigingsmogelijkheden.

*Huurvoorwaarden*
De voorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een
woning in ons beheer kunt u op onze website terugvinden. Bij het direct beschikbare aanbod staat boven elke woning een kopje “huurvoorwaarden”. Verder is in het hoofdmenu bovenaan de site onder het kopje “informatie” meer te vinden over de “huurvoorwaarden”.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Poortland

    Tussenwoning Van € 945 tot 1.025 /mnd
    • wonen 80 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Poortland

Van € 945 tot 1.025 /mnd