Dokter Gallandatstraat 1 4382 LD Vlissingen

Uitgelichte kenmerken

  • 18 m² wonen
  • 1 slaapkamer
Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

STUDIO’S EN APPARTEMENTEN IN DE BINNENSTAD VAN VLISSINGEN. Huurprijzen INDIEN beschikbaar (zie de vermelding hieronder) prijzen per maand, exclusief servicekosten en borg.

Beschikbaarheid/Availability:
Wij hebben momenteel geen beschikbaarheid.

Om in aanmerking te komen voor huur van deze studio's, dient u aantoonbaar te beschikken over een netto inkomen uit vast werk van minimaal 3x het huurbedrag. Per ingangsdatum van de huurovereenkomst, dient de arbeidsovereenkomst (of andere bron van inkomsten) nog minimaal één jaar voort te duren. Het houden van huisdieren en roken in de studio's is niet toegestaan. Het inkomen is een zeer belangrijke eis van verhuurder, dus als u niet aan deze eis voldoet, dan heeft reageren geen zin.

Indien u aan bovengenoemde eisen voldoet, kunt u ons een mail sturen met uw contactgegevens. De bezichtigingen vinden plaats op woensdag 13 juli om 10:00 uur en 10:15 uur, bezichtigen buitenom deze tijden is niet mogelijk en vol = vol.

Indien u, na bezichtiging, tot huur van de woning over wenst te gaan, zal verhuurder onderstaande gegevens van u willen ontvangen.

 - Bewijs van inkomen van het afgelopen jaar van alle (mede) huurders;
 - Loonstroken van de afgelopen 3 maanden;
- Brief van goed gedrag van de vorige huisbaas (indien u momenteel elders huurt);
 - Arbeidsovereenkomst;
 - Uittreksel BRP (Basisregistratie Personen);
 - Kopie recent bankafschrift van een volledige maand;
- Kopie van een geldig legitimatiebewijs;
 - Kopie van uw bankpasje.

Na ontvangst van alle bovenstaande documenten zal de verhuurder beoordelen of u in aanmerking komt voor de woning. 

Algemene info van het gebouw:
· 1 tot 3 kamers;
· Inclusief eigen keuken en eigen badkamer, vloerafwerking en rolgordijnen;
· Fietsenberging;
· Lift aanwezig;
· Fijne, ruimtelijke ligging in centrum;
· Ideaal voor starters, werknemers of studerende;
· Huisdieren zijn niet toegestaan;
· Roken is in de studio's niet toegestaan;
· Energielabel B (dus laag verbruik energie).

Vlissingen is een fraai complex rijker met studio’s en appartementen die geheel zelfvoorzienend zijn. Er zijn in totaal 39 woningen. De grootte varieert van ca. 18 tot ca. 56 m². Daarnaast beschikt de studio of het appartement op de begane grond van een eigen buitenterras. Er is een gezamenlijke fietsenberging. Met Studio41 spelen we in op de groeiende vraag van starters, alleenstaanden en mindervaliden die een “eigen” appartement ambiëren.

De woonruimtes zijn gebouwd in een voormalig kantoor en voldoen aan alle moderne eisen qua voorzieningen, (brand)veiligheid en voorschriften. Het gebouw bestaat uit 2 woonlagen. De verdieping wordt bereikt middels een vaste trap of middels een lift.

De locatie is centraal gelegen in het centrum, kort bij de winkels, horeca, Boulevard, strand en uitvalswegen van en naar de stad. Maar de locatie is ook rustig en gemoedelijk.

***

Vlissingen has a nice complex with studios and apartments that are completely self-sufficient. There are a total of 39 homes. The size ranges from about 18 to about 56 m². The studio or apartment on the groundfloor also have a private outdoor terrace. A bicycle storage, a shared lounge-living room and a room where wachingmachines are installed complete the comfort. With Studio41 we are responding to the growing demand of starters, singles and disabled who aspire an “own” apartment.

The living areas are very recently built in a former office and are equipped with all modern requirements in terms of facilities, (fire)safety and regulations. The building consists of 2 floors. The floor is reached by a staircase or by lift.

The studio's are centrally located in the city center, close to the shops, restaurants, Boulevard, beach and roads to and from the city. But the location is quiet and peaceful.

***

We have no Availibility.

To qualify for renting these studios, you must have a netto income from permanent work of at least 3 times the rental amount. As of the commencement date of the rental agreement, the employment agreement (or other source of income) must continue for at least one more year. Keeping pets and smoking in the studios is not allowed. The income is a very important requirement of the landlord, so if you do not meet this requirement, then reacting makes no sense.

If you meet the above requirements, you can send us an mail with your contacts. The viewings will take place on Wednesday 13 July at 10:00 a.m. and 10:15 a.m., viewing outside these times is not possible and full = full.

If you wish, after viewing, to rent the house, the landlord will want to receive the information below from you.

- Proof of income of the past year of all (co-) tenants;
- Pay slips of the past 3 months;
- Letter of good behavior from the previous landlord (if you are currently renting elsewhere);
- Employer's contract;
- Excerpt BRP (Municipal Personal Records Database);
- Copy recent bank statement of a whole month;
- Copy of your ID;
- Copy of your bank card.

After receiving all the above documents, the landlord will judge whether you are able to rent a studio.

***

Het gebouw Studio41
Het 2-laagse gebouw heeft een hoofdentree aan de lange zijde van het gebouw. Daarnaast is er een nooduitgang aan de kopse zijde. Bij de entree is een postkastruimte. Hier is ook het bellentableau en intercomsysteem.

Als brandvoorziening zijn er branddeuren, nood-verlichting en brandblusapparaten en –haspels, alsmede een ontruimingsplan. De appartementen worden voorzien van een CAI-aansluiting en Data-aansluiting.
Op de begane grond is er voldoende bergruimte voor het stallen van fietsen (afsluitbaar).

De studio of appartement:
Elk appartement of studio heeft een eigen voordeur en huisnummer. De woonruimte is direct klaar voor gebruik.
Zo zijn de vloeren belegd met vaste vloer-bedekking en zijn de wanden afgewerkt.

De appartementen en studio’s op de begane grond hebben een deur naar een terras wat direct tegen de wooneenheid aan ligt. De appartementen en studio’s op de verdieping hebben een Frans balkon.

Verwarming geschiedt middels blokverwarming. Hiervoor betaalt u een bedrag per maand, berekend middels een verdeelsleutel op basis van de oppervlakte van de studio of appartement.

De keuken bestaat uit een recht keukenblokje met een kookplaat, motorloze afzuigkap en spoelbak. De compacte badkamer biedt plaats aan een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Prijzen vanaf € 399,- per maand (voor een studio) tot € 675,- per maand (voor een ruim 3-kamerappartement met terras). Bovenop de huurprijzen komt een bijdrage in de servicekosten, waarbij energie is inbegrepen. Tevens zal er een borg van 2 maanden huur worden gevraagd.

Er is geen inkomensafhankelijke huur. De servicekosten zijn berekend inclusief een voorschot op het energieverbruik. Op basis van het werkelijk verbruik zal jaarlijks of aan het einde van de huurovereenkomst een naverrekening plaatsvinden. Huurtoeslag is mogelijk i.v.m. zelfstandige wooneenheden.

Wijzigingen voorbehouden

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Waarborgsom
€ 1 eenmalig
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Toegankelijkheid
Toegankelijk voor minder validen en toegankelijk voor ouderen
Specifiek
Gestoffeerd
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
18 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Inhoud
50 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Lift, mechanische ventilatie en TV kabel

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in centrum en in woonwijk
Tuin
Zonneterras

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Dokter Gallandatstraat 1

Huurprijs op aanvraag