Stationsplein 1 t/m 73

Wierden
Van € 760 tot 1.025 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 37 (geen beschikbaar)
 • Wonen 77 tot 109 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

In het centrum van Wierden, op een zeer gunstige locatie, verhuurt MVGM wonen royale driekamer appartementen aan het Stationsplein in het complex "Pleinzicht en Tolhuys".

Indeling
In dit complex verhuren wij 37 appartementen. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond t/m de derde etage. Er zijn negen verschillende types appartementen in het complex aanwezig. Variërend qua woonoppervlakte van 77m2 tot 109m2. De appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een luxe keuken met kookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast, combioven en een vaatwasser.

Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats op het buitenterrein en een eigen berging (variabele afmetingen). De kosten voor de parkeerplaats zijn opgenomen in de huurprijs.

Omgeving
Het dorp Wierden met zo’n 14.000 inwoners ligt in het noordwesten van Twente in de provincie Overijsel. Ook al ligt het op een steenworp van Almelo, Wierden is nog echt een dorp en dat wil het vooral blijven. Oude karakteristieke buurten zoals het stationsgebied worden hersteld en nieuwe woonwijken krijgen een dorpse sfeer. Wierden is ook een gemeente met een hoog recreatiegehalte vanwege het veelzijdige landschap. Enerzijds is er het agrarische landschap van Twente met bos en houtwallen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen, anderzijds zijn er grote uitgestrekte natuurgebieden.

Het complex ligt op loopafstand van het centrum en ook het bus- en treinstation vindt u om de hoek. Wierden is een levendige plaats met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Als woonplaats biedt Wierden een aangenaam leefklimaat, er zijn ruim voldoende winkels aanwezig. U vindt er volop horecagelegenheden, terrassen en een bibliotheek.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Pleinzicht & Tolhuys

  Portiekflat Van € 760 tot 1.025 /mnd
  • wonen 77 tot 109 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Stationsplein 49 Verhuurd 77 m² wonen 3 kamers € 775 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing