Assendorperdijk 142 F 8012 EJ Zwolle

€ 443 /mnd
Onderdeel van huurcomplex Huis Assendorp, Zwolle

Omschrijving

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Een plek waar u fijn én betaalbaar kunt wonen. Een plek waar u de privacy heeft van uw eigen woning en reuring vindt in de vele gezamenlijke woonkamers, keukens en de algemene voorzieningen in het gebouw. Waar zorg beschikbaar is als u die nodig heeft en met u meegroeit als uw behoeftes veranderen.

Assendorperdijk & Achter de Hoven
De appartementen en de algemene ruimten in Huis Assendorp zijn recent verbouwd, zie de foto's van deze advertentie. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer en/of buitenruimte. De appartementen zijn lekker compact, overzichtelijk, en bovendien buitengewoon betaalbaar!

Reuring
Voor gezelligheid met uw buren kunt u terecht in één van de mooie gezamenlijke woonkeukens die zich bevinden op elke verdieping . Hier kunt u met andere bewoners of uw familie koken of een kopje koffie drinken. Of u kunt bijvoorbeeld schilderen in het atelier. Op de begane grond zijn er diverse faciliteiten, zoals een beautysalon, kapper en een fysiotherapeut .

Voor oud en jong
Huis Assendorp is een thuis voor zelfstandig wonende ouderen, ouderen met en zonder behoefte aan zorg, maar ook voor een aantal studenten. Deze mix zorgt voor evenwicht en diversiteit binnen de bewoners van Huis Assendorp. Huis Assendorp is dan ook méér dan een woongebouw. Het is een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is!

Heeft u belangstelling? Neem een kijkje op ! Bent u 55 jaar of ouder of student? En heeft u binding met de wijk Assendorp? Dan zien wij uw volledige inschrijving graag tegemoet! Heeft u nog vragen? Wij horen u graag zodat wij u verder kunnen helpen!

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Assendorperdijk 142 F

€ 443 /mnd