Slotenhagenstraat 6 t/m 28 - 59 t/m 103 en Toutenburgstraat 3 t/m 23

Zwolle
Van € 970 tot 1.040 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 46 (geen beschikbaar)
 • Wonen 120 tot 126 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

Per 1 mei 2018* verhuurt MVGM woningmanagement 46 eengezinswoningen in Stadshagen.

Nieuwbouwproject Vrij Werkeren in Stadshagen beslaat een driehoekig plangebied, geheel omringd door groen en waterpartijen. Het project omvat 46 eengezinswoningen welke allen, bij een gemiddeld energieverbruik, zeer energiezuinig zijn. De woningen worden verwarmd door een warmtepomp (aardwarmte) en op het dakvlak worden zonnepanelen geplaatst. Alle woningen beschikken over een ruime woonkamer met trapkast en een open keuken. De complete keuken heeft een luxe aanrechtblad, een afzuigkap en is voorzien van alle overige inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer, inclusief brede wastafel, douchecabine en een tweede toilet. Op de bovenverdieping/zolder is een extra slaapkamer aanwezig, óf bestaat de mogelijkheid om deze te creëren.

Stadshagen is groen, ruim opgezet en ligt tegen de stad Zwolle aan. Water is een belangrijk element in de wijk. De rivier het Zwarte Water met de markante Mastenbroekerbrug verbindt Stadshagen met het gezellige centrum van Zwolle. Op een steenworp afstand van de wijk ligt de Milligerplas. Een mooie plek om te wandelen, vissen, zwemmen of een kop koffie te drinken bij de ‘strandtent’. Ook fietsen kan volop in de omgeving. Door het weidse polderlandschap of een van de vele natuurgebieden rondom Zwolle. Handig is de nabijheid van winkelcentrum Stadshagen, op tien minuten fietsafstand. Dit winkelcentrum vormt het hart van de wijk en bestaat naast 35 winkels, uit een Bewegingshuis, Cultuurhuis en een Gezondheidshuis. Naar het historische stadshart van Zwolle is het, via de Twistvlietbrug, tien minuten fietsen. Vanuit de wijk vertrekt ook elk kwartier een stadsbus naar het centrum.

Interesse?

Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject? U kunt zich aanmelden via de website

Wilt u meer informatie over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 038-4260300.

* Let op: dit is een prognose. Door omstandigheden kan de werkelijke opleveringsdatum zoveel eerder of zoveel later zijn.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Eengezinswoningen Vrij werkeren

  Tussenwoning Van € 970 tot 1.040 /mnd
  • wonen 120 tot 126 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing