Huis Assendorp

Zwolle
Van € 443 tot 576 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 99 (8 beschikbaar)
  • Wonen 22 tot 34 m²
  • Aantal kamers 2

Omschrijving

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Een plek waar u fijn én betaalbaar kunt wonen. Een plek waar u de privacy heeft van uw eigen woning en reuring vindt in de vele gezamenlijke woonkamers, keukens en de algemene voorzieningen in het gebouw. Waar zorg beschikbaar is als u die nodig heeft en met u meegroeit als uw behoeftes veranderen.

Assendorperdijk & Achter de Hoven
De appartementen en de algemene ruimten in Huis Assendorp zijn recent verbouwd, zie de foto's van deze advertentie. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer en/of buitenruimte. De appartementen zijn lekker compact, overzichtelijk, en bovendien buitengewoon betaalbaar!

Reuring
Voor gezelligheid met uw buren kunt u terecht in de mooie gezamenlijke woonkeuken op elke verdieping . Hier kunt u met andere bewoners of uw familie koken of een kopje koffie kunt drinken. Of u kunt bijvoorbeeld schilderen in het atelier. Op de begane grond zijn er diverse faciliteiten, zoals een beautysalon, kapper en een fysiotherapeut .

Voor oud en jong
Huis Assendorp is een thuis voor zelfstandig wonende ouderen, maar ook voor een aantal jongere huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit binnen de bewoners van Huis Assendorp. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. Huis Assendorp is dan ook méér dan een woongebouw. Het is een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is!

Heeft u belangstelling? Neem een kijkje op ! Bent u 55 jaar of ouder en heeft u binding met Assendorp? Dan zien wij uw volledige inschrijving graag tegemoet! Heeft u nog vragen? Wij horen u graag!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 99 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Huis Assendorp

Van € 443 tot 576 /mnd