Cleyndertstraat 38 t/m 99

Zwolle
Van € 900 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)
 • Wonen 115 tot 160 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 100 tot 150 m²

Omschrijving

De woningen van Cleyndert liggen in het wijkdeel Breecamp-Oost. Deze rustige woonwijk heeft een dorps karakter en ligt aan de buitenste rand van de Zwolse nieuwbouwwijk Stadshagen. Stadshagen is een kindvriendelijke, ruim opgezette wijk met veel groen en water. Hier wordt geen gas aangelegd, maar gebruik gemaakt van stadsverwarming. De wijk heeft veel voorzieningen, zoals een winkelcentrum, scholen, kinderdagverblijven, speel- en sportvoorzieningen, medische voorzieningen, een bibliotheek en Centrum voor de Kunsten. Stadshagen grenst aan verschillende natuurgebieden en aan de andere kant ben je in tien minuten fietsen in het centrum van Zwolle. Hier vind je het beste van twee werelden op de grens van stad en polder.

Woningtypen
Er zijn 5 verschillende woningtypen. Iedere woning is uniek door bijvoorbeeld een speelse gevel, een extra dakkapel, een erker in de woonkamer of bijzondere raampartijen. De woonoppervlakte varieert van 115 tot maar liefst 160 m2. Alle woningen hebben minstens twee etages met drie slaapkamers en een zolder. Sommige woningtypen hebben bijzonderheden zoals een extra verdieping met hobbykamer, een uitbouw op de begane grond, een grotere zolder, een garage of extra berging. Elke woning is voorzien van een ruime tuin om optimaal van het buitenleven te genieten, gelegen op het zuidwesten of noordoosten.

De woningen zijn compleet en hoogwaardig afgewerkt. Elke woning beschikt over vloerverwarming op de begane grond. De keuken is luxe uitgevoerd met een aanrechtblad van zwart composiet en Siemens inbouwapparatuur. De comfortabele badkamer is voorzien een inloopdouche en een tweede toilet. Enkele woningen zijn voorzien van een ligbad.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Cleynderstraat 38 t/m 99: Eengezinswoningen

  2-onder-1-kapwoning Van € 900 tot 1.050 /mnd
  • wonen 115 tot 160 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing