Beeldsnijderstraat 2 t/m 118

Zwolle
Van € 640 tot 715 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 64 (geen beschikbaar)
  • Wonen 75 tot 100 m²

Omschrijving

Ontspannen leven, in alle rust en privacy aan de rand van de wijk Stadshagen. Wandelen, fietsen en varen kan volop in deze waterrijke en groene woonomgeving. Winkelcentrum Stadshagen, het hart van de wijk, ligt op slechts vier minuten fietsafstand. Via de Twistvlietbrug is de historische binnenstad van Zwolle snel te bereiken.

Keuze volop
Het appartementencomplex aan de Beeldsnijderstraat telt 7 type appartementen waaronder diverse maisonnettes. De indeling en oppervlakte varieert, net als het aantal slaapkamers. Afhankelijk van het type woning, zijn er één tot drie slaapkamers aanwezig. Alle woningen zijn voorzien van een open keuken.

Modern en fris
Kenmerkend voor de Beeldsnijderstraat is de moderne en frisse uitstraling. De woningen op de begane grond hebben een eigen tuin. Alle appartementen beschikken tevens over een berging en een balkon. De straten in deze wijk zijn rustig en de omgeving is aangenaam groen en weids opgezet.

Bij water, natuur en stad
Stadshagen is een jonge en moderne wijk. Stadshagen is groen, ruim opgezet en ligt aan de rand van de stad Zwolle. Het belangrijkste element in de wijk is water. De rivier het Zwarte Water met de markante Mastenbroekerbrug verbindt Stadshagen met het gezellige centrum van Zwolle. Op een steenworp afstand van de wijk ligt de Milligerplas. Een mooie plek om te wandelen, vissen, zwemmen of een kop koffie te drinken bij de ‘strandtent’. Fietsen door het weidse polderlandschap of door een van de vele natuurgebieden rondom Zwolle behoren tot de mogelijkheden. De nabijheid van winkelcentrum Stadshagen is ideaal, op slechts tien minuten fietsafstand. Dit winkelcentrum vormt het hart van de wijk en bestaat naast 35 winkels, uit een Bewegingshuis, Cultuurhuis en een Gezondheidshuis. Naar het historische stadshart van Zwolle is het, via de Twistvlietbrug, tien minuten fietsen. Daarnaast vertrekt vanuit de wijk ook elk kwartier een stadsbus naar het centrum.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 64 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Portiekflat, maisonnette en galerijflat Van € 640 tot 715 /mnd
    • wonen 75 tot 100 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing