• Verkocht onder voorbehoud

Tip Maruggstraat (Bouwnr. woonwerk 4) 1087 VR Amsterdam IJburg Oost

Uitgelichte kenmerken

  • 98 m² wonen
  • 3 slaapkamers
Onderdeel van project MOOIJBURG - WATERZICHT, Amsterdam

Omschrijving

Woonwerkwoning 4 (mag ook 100% wonen!)

De woonwerkwoningen in MOOIJBURG – WATERZICHT zijn bijzonder prettige en verrassende woningen. Met een uitstekende ruimte om – geheel naar deze tijd – ongestoord thuis aan het werk te gaan. De werkruimte op de beganee grond grenst aan de straat en heeft zicht op het water tussen Centrumeiland en Haveneiland Oost.

Dat geldt ook voor de woonverdieping erboven. De woonverdieping is een split-level verdieping met de woonkamer aan de tuinzijde, een dektuin, die via een bordesje en een trapje naar beneden te bereiken is. Aan de waterzijde de drie slaapkamers. En uiteraard de badkamer. Deze indeling kan. Je kunt ook zelf kiezen voor iets anders. Door bijvoorbeeld een gezellige woonkeuken op de begane grond te maken.

Meebeslissen over uw nieuwe woning op Centrumeiland.
--------------------------------------------------------------------
Een appartementengebouw met een houten gevel, glazen kassen en verspringende raampartijen, balkons en loggia’s. Mooijburg Waterzicht op Centrumeiland in Amsterdam wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals u wil. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld met de toekomstige bewoners. Samen bepaal je het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook heeft u invloed op de indeling van uw eigen woning.

Mooijburg Waterzicht wordt gerealiseerd aan de zuidzijde van het Centrumeiland, op de zon gericht en met vol zicht op het water. Achter de boeiende gevel biedt Mooijburg Waterzicht verschillende type woningen: van comfortabele maisonnettes, van woonwerkwoningen met dektuin tot fantastische penthouses. Veel woningen bieden de mogelijkheid om wonen en werken te combineren (met aparte opgang) of je mag er ook 100% wonen. De woonoppervlaktes van de nog beschikbare woningen variëren van 93 tot 139 m² en allemaal met de mogelijkheid om een fijne buitenruimte te hebben. De prijsindicaties lopen uiteen van ongeveer 437.100 tot 653.300 euro (v.o.n.). Dit zijn richtprijzen voor het basispakket op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Er zijn nog enkele woningen van verschillende woningtypes beschikbaar:
- Eén woonwerkwoning (je mag er ook 100% wonen!) op de begane grond en 1e verdieping, van circa 93 m2 met mogelijkheid tot tuin
- Eén maisonnette op de 1e en 2e etage, van circa 109 m2 met buitenruimte
- Eén hoekmaisonnette op de 2e en 3e etage, van circa 105 m2 met buitenruimte
- Twee penthouses op de 3e en 4e etage, van circa 98 m2 en 139 m2 met buitenruimte.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor meer informatie over het project of voor een persoonlijke afspraak Wij sturen u dan sowieso aanvullende informatie zoals indicatieve plattegronden en een concept prijslijst met richtprijzen. Houd u er svp rekening mee dat een en ander aan wijzigingen onderhevig is gezien de aard van het project.

Mooijburg Waterzicht
---------------------------
Een woning laten bouwen zoals u dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken? Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten? Als u dat aanspreekt is MedeOpdrachtgeverschap wellicht iets voor u. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Natrufied en DGV Group werken graag met u als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Voortgang
-------------
Mooijburg Waterzicht (kavel 10.10) werken we samen met de groep medeopdrachtgevers om het definitieve ontwerp proces in gaan. Bijgaand treft u een indicatieve prijslijst aan met de richtprijzen en circa m2 van de woningen. De richtprijzen gaan uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De tuin, een loggia of andere buitenruimte en dergelijke komt hier nog bovenop. De richtprijzen zijn bovendien exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.

Indien u interesse hebt dan horen wij graag voor welke woning (en). Dan kijken we of die voor u beschikbaar zijn. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht voor zelfbouw). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen. Bijgaand treft u ook informatie aan over het proces van medeopdrachtgeverschap. Omdat dit proces net wat anders gaat dan het kopen van een woning bij een reguliere projectontwikkeling kan het veel vragen oproepen. De meestgestelde vragen hebben we in een Q en A documentje gezet. We hopen dat hiermee veel vragen beantwoord zijn.

Verkoop
----------
Wilt u daadwerkelijk instappen, dan is de volgende stap om de vragenlijst in te vullen en de intentieverklaring dat u aan het project wilt deelnemen te tekenen. Het mag ook zonder de eerste stap, maar let wel, deze verklaring is niet vrijblijvend, u gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. U tekent daarmee ook voor de verplichting om €2500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er voor u geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.

Locatie
---------
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.

Interesse?
-------------
Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor een persoonlijke afspraak over het project en/of indien u wilt instappen in het project.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 437.100 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 4.460
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonnette (appartement)
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en overig

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
98 m²
Inhoud
279 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
2 douches en 2 toiletten
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Gelegen op
1e woonlaag

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming, gehele vloerverwarming en warmtepomp
Warm water
Stadsverwarming

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM AU 3744
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijke erfpacht

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarwater, aan water, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
27 m² (5,4 meter diep en 5 meter breed)

Garage

Soort garage
Parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeergarage

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Tip Maruggstraat (Bouwnr. woonwerk 4)

€ 437.100 v.o.n.