Bajeskwartier | The Robin (Bouwnr. 10) 1096 AG Amsterdam Omval/Overamstel

Uitgelichte kenmerken

  • 44 m² wonen
  • 1 slaapkamer
Onderdeel van project Bajeskwartier | The Robin, Amsterdam

Omschrijving

Bajeskwartier | The Robin is nu in verkoop! Er zijn nog maar enkele appartementen en studio's beschikbaar!

De link naar de project website kun je vinden onder boven deze tekst op "Is onderdeel van Bajeskwartier | The Robin" te klikken. Onder aan deze pagina (onder de locatie kaart) kun je klikken op de link naar de project.

Heb je vragen over het project, een bouwnummer of wil je graag weten of jouw inschrijving goed is doorgekomen? Neem dan contact op met een van de makelaars.

GREEN URBAN LIVING
The Robin in het Central District staat als poortwachter aan de entree van Bajeskwartier. Dichtbij de Amstel en op tien minuten fietsen van de binnenstad. En stap je naar buiten, dan sta je midden in het groen. Hier kun je ronddwalen door de tuinen, afspreken met vrienden en buren ontmoeten. Strijk neer op een bankje, kies een plek voor je picknickkleedje, ga een rondje hardlopen of skaten, oogst in de moestuin en geniet van de kinderen die spelen in het groen.

In The Robin komen 129 high end koopappartementen met een zeer gevarieerd aanbod van slim ingerichte studio’s van zo’n 45m2 tot ruime appartementen van circa 113 m2 met 2 of 3 slaapkamers. Naast privé buitenruimten, zijn er op de 5e en 9e verdieping exclusief voor de bewoners twee dakterrassen waar je kunt genieten van een groene oase in deze unieke, stedelijke setting.

Op de begane grond van het gebouw, komt een kinderdagverblijf waar kinderen veilig kunnen spelen in een besloten stadstuin of onder begeleiding op avontuur kunnen door de tientallen tuinen van Bajeskwartier. Ook komt in The Robin het servicecenter waar je als bewoner van Bajeskwartier voor van alles terecht kunt. Van het postpakketje wat ’s middags geleverd is tot meer info over deelmobiliteit. Vanuit The Robin heb je toegang tot de mobiliteitshub van Bajeskwartier. Naast de deelauto’s die daar op afroep voor je klaar staan, zijn er ook nog uit te geven abonnementen voor het individueel parkeren.

The Robin is een echte eyecatcher van het gerenommeerde Barcode Architects. Geïnspireerd op de vorm van de originele bajestoren met rondom een gelaagd landschap van daktuinen. Buiten lichten de gevels goudgeel op in de zon. Binnen imponeert de ruime entreehal, het atrium, als warm kloppend hart met rode accenten.

STUDIO
- Woonoppervlakte circa 45m2
- 1 kamer
- Gelegen op de 1e t/m 4e verdieping
- Hoogwaardige afwerking: Siematic keuken met Siemens apparatuur, Duravit sanitair, Hans Grohe kranen, keramische tegels, verdiepingshoge deuren
- Energielabel A ++
- Vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer
- Het appartement koop je op eigen grond. Er is dus géén sprake van bijkomende kosten voor erfpacht.

BAJESKWARTIER AMSTERDAN, GREEN URBAN LIVING
Bajeskwartier is een groene en tegelijk hoogstedelijke wijk waar wonen, werken, leren, beleven, bewegen en verblijven samenkomen. Een plek met een rijke historie, als voormalige, gesloten locatie van de Bijlmerbajes en een kansrijke toekomst als inspirerende en uitnodigende nieuwe wijk van Amsterdam.

LOCATIE
Een duurzame, energie neutrale wijk vlakbij de Amstel met onder meer zo’n 1.350 (sociale) huur- en koopwoningen. Waar ruimte is voor 68 thematische, veelal openbare tuinen en die uitnodigt tot een gezonde levensstijl. Hier vindt elke moderne stedeling zijn plek en ruimte. Bajeskwartier omvat een diversiteit aan functies. Van broedplaats voor kunstenaars tot luxe penthouses. Van stadslandbouw tot middelbare school, een studentenhotel en design district. Sociale huurwoningen naast studio’s voor de kosmopoliet, een versmarkt en een brouwerij. Maar ook vernieuwende horecaconcepten, werkateliers, groene kantoren en een gezondheidscentrum krijgen hier een plek. Bajeskwartier is divers en inclusief. In Bajeskwartier wil je zijn.

ARCHITECTUUR
Hoogwaardige architectuur en een stedenbouwkundig plan dat voor directe verbinding met het centrum zorgt, maken Bajeskwartier een rijke uitbreiding van Amsterdam. Waar de fiets en de wandelaar vrij baan hebben en auto's een plek ondergronds vinden. Een autovrij gebied dus, waardoor flora en fauna maximaal de ruimte krijgen. Zelfs verticaal groen in de vorm van een initiatief met stadslandbouw in de zogenaamde Groene Toren; het gebouw dat voorheen dienst deed als vrouwengevangenis in dit voormalig cultuurhistorisch icoon van Amsterdam.

DUURZAAMHEID
Bajeskwartier is een voorbeeldproject waar alle ruimte wordt geboden aan duurzaamheid en waar gezond leven en inclusiviteit het uitgangspunt is. Door hergebruik van 98% van alle materialen uit de voormalige gevangenis en toepassing van alleen hernieuwbare materialen, wordt ook op het onderwerp circulariteit ongekend hoog gescoord.

Het nieuwe model voor duurzaam en gezond hoogstedelijk wonen wordt hier uitgevonden. In de vorm van een Living Lab en i.s.m. specialisten, onderzoekers, wetenschappers, kunstenaars, studenten, gebruikers en bewoners worden hier experimenten aangegaan die tot de meest innovatieve en vooruitstrevende oplossingen leiden.

De hoge ambities op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en gezondheid zijn geen loze beloftes maar worden stelselmatig en zorgvuldig uitgewerkt tot toetsbare, realistische en haalbare doelen.

BAJESKWARTIER IS:
Groen & Gezond Innovatief & Inclusief
Duurzaam & Circulair
Design & Cultuur
Inspireren & Leren

INTERESSE?
Er zijn nog maar enkele appartementen en studio's beschikbaar! De link naar de project website kun je vinden onder boven deze tekst op "Is onderdeel van Bajeskwartier | The Robin" te klikken. Onder aan deze pagina (onder de locatie kaart) kun je klikken op de link naar de project. Heb je vragen over het project, een bouwnummer of wil je graag weten of jouw inschrijving goed is doorgekomen? Neem dan contact op met een van de makelaars.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 414.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 9.409
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat (appartement)
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
44 m²
Inhoud
114 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Lift, mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gehele vloerverwarming
Warm water
Centrale voorziening

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.