Oudaen 3 A 1081 BA Amsterdam Buitenveldert-West

Uitgelichte kenmerken

  • 166 m² wonen
  • 115 m² perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Oudaen 3A, Amsterdam

Op een rustige locatie tussen stad en natuur, in een van de rustigste buurten van Amsterdam, ligt dit prachtig afgewerkte en reeds gerenoveerde herenhuis. Hier vindt u ca. 166m2 aan spatiale leefruimte, verdeeld over drie woonlagen. Zo zijn er maar liefst 4 slaapkamers (om te bouwen tot 6), een zonnige tuinkamer, een riante woonkamer met gloednieuwe open haard, twee moderne open keukens en twee comfortabele badkamers met regendouches en ligbad. Met al deze ruimte is deze woning ideaal te gebruiken als kangoeroewoning, of om te bouwen tot twee aparte woningen. Het geheel is bovendien prachtig afgewerkt met strak gestukte wanden, stijlvolle inbouwspots, houten vloeren en grote raampartijen. Bovenal bijzonder is de vele buitenruimte: via de tuinkamer loopt u direct de zonnige en goed onderhouden achtertuin van ca. 60m2 in, de woonkamer biedt toegang tot een groot balkon en ook de master bedroom beschikt over een eigen balkon. Ten slotte is ook aan duurzaamheid gedacht, met zonnepanelen op het dak, een Nest thermostaat, een elektrisch oplaadpunt voor uw auto, en goede isolatie.

De woning is gelegen in de wijk Buitenveldert: een van de rustigste buurten van Amsterdam met zowel stad als natuur binnen handbereik. Binnen een kwartier fietsen bevindt u zich op het bruisende Museumplein, terwijl u tegelijkertijd al in enkele minuten lopen aan de rand van het uitgestrekte Amsterdamse Bos staat! Of maak een mooie wandel- of fietstocht over de Kalfjeslaan naar natuurgebied Amstelland. De woning bevindt zich bovendien op een centrale locatie tussen de Zuidas en Amstelveen, zodat alle voorzieningen binnen handbereik zijn: van scholen, speeltuinen en sportvoorzieningen tot de Vrije Universiteit en het VU Academisch Ziekenhuis. Voor uw dagelijkse benodigdheden kunt u binnen 4 minuten lopen terecht bij winkelcentrum Rooswijck, of u fietst 5 minuten voor het moderne en luxe winkelcentrum Gelderlandplein. De woning heeft ten slotte een zeer gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer: denk aan tram 5 en 25, diverse bushaltes, Station-Zuid WTC, RAI en de Noord-Zuidlijn. Met de auto zijn ring A-10, afslag s-108 en s-109en A-9 eenvoudig te bereiken.

Indeling van de woning:

Begane grond:
De hal van de woning biedt toegang twee inbouwkasten, de trapkast, de meterkast, het toilet, de slaapkamer en de tuinkamer aan de achterzijde van de woning. Het toilet is recent nog geheel gerenoveerd, en voorzien van een wc-fontein en toegang tot de boilerruimte. De slaapkamer is riant opgezet en strak afgewerkt met inbouwspots en een houten vloer. Daarnaast is het vertrek direct toegankelijk vanaf de straat. In de slaapkamer is een moderne badkamerhoek ingericht: deze is geheel betegeld, voorzien van een wastafelmeubel, en via glazen deuren is de douche met regendouchekop te betreden. De tuinkamer valt meteen op door de grote raampartijen die de gehele uiterste wand van het vertrek beslaan. De grote schuifpuien naar de tuin maken dat binnen en buiten bovendien prachtig in elkaar overlopen. Doordat de tuin gelegen is op het zuiden, geniet u in dit vertrek van een ideale zonnige lichtinval. Naast het licht en de ruimte die de tuinkamer bieden, is er ook een moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur aanwezig.

Eerste verdieping:
De tweede verdieping bestaat uit de overloop, het tweede toilet, de woonkamer met open keuken en een balkon. Het toilet is voorzien van een wc-fontein. De woonkamer is ruim opgezet middels een L-vormige opstelling, en voorzien van een stijlvolle houten vloer, een strakke wandafwerking én diverse inbouwspots. Doordat er aan beide zijden van het vertrek grote raampartijen aanwezig zijn, betreft dit een echte doorzonwoonkamer! Door de twee deuren loopt u bovendien eenvoudig het balkon op, dat zich langs de gehele breedte van de woning uitstrekt. Hier is dan ook meer dan genoeg ruimte om te zitten en te genieten van de zon en het uitzicht op de achtertuin. Op koudere dagen kunt u in de woonkamer gezellig zitten rond de gloednieuwe open haard die in 2022 geheel vervangen is!
De keuken en woonkamer lopen mooi in elkaar over, waardoor het vertrek extra ruim aanvoelt. De keuken is modern en stijlvol afgewerkt met een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn de overloop, het derde toilet, de badkamer, drie slaapkamers en een tweede balkon te vinden. De lichtkoepels op de overloop bieden een mooie natuurlijke lichtinval. Het toilet beschikt over een wc-fontein. De badkamer heeft een zeer moderne en strakke uitvoering: de ruimte is geheel betegeld, is voorzien van inbouwspots en beschikt over een dubbele wastafel met meubel, een designradiator, een inloopdouche met regendouchekop en een comfortabel ligbad. De dakkoepel zorgt voor een sfeervolle lichtinval. De slaapkamers zijn goed afgewerkt en geheel instapklaar, en de riant opgezette master bedroom biedt middels een grote schuifpui toegang tot het tweede balkon. Ook hier kunt u gezellig zitten en uitkijken over de achtertuin en de groene omgeving.

Exterieur:
De woning beschikt over een diepe achtertuin van ca. 60m2, die via de schuifpui in de tuinkamer te bereiken is. Allereerst heeft deze tuin een ideale ligging op het zuiden: dit betekent dat u hier het hele jaar door van de zon kunt genieten! De tuin is verder zeer goed onderhouden en voorzien van sierbestrating, zodat er meer dan genoeg terrasruimte is om diverse zit- en eethoeken te realiseren. Aan de achterzijde van de tuin is een houten berging gelegen met openslaande deuren en een opslagruimte van ca. 5m2. Door de aanwezigheid van een achterom kunt u uw fietsen hier veilig en overdekt stallen.

Bijzonderheden:

- Riant herenhuis op een ideale locatie in het rustige Amsterdam Buitenveldert,
- In 2017 gerenoveerd: nieuwe gevels, nieuwe kozijnen met extra dik glas, extra aandacht aan woningventilatie, leidingwerk onder handen genomen en weggewerkt,
- In 2022 open haard vervangen, alsmede het rookkanaal,
- Drive-in woning met twee voordeuren, op te delen in twee woonhuizen of als kangoeroe woning,
- 4 slaapkamers, om te bouwen tot 6,
- 2 strakke badkamers,
- 2 moderne keukens,
- Ruime L-vormige woonkamer,
- Zeer lichte tuinkamer,
- Goed onderhouden tuin van ca. 60m2,
- Twee balkons,
- Elektrische auto oplaad paal voor de deur,
- Duurzame woning met zonnepanelen op het dak, Nest thermostaat, elektrische oplaadpunt voor een elektrische auto en goede isolatie, twee lichtkoepels,
- Verkoper zal bij verkoop een energielabel beschikbaar stellen,
- De woning is opgemeten volgens de NEN 2580 norm, meetrapport beschikbaar,
- Oplevering/aanvaarding: in overleg,
- De woning is gelegen op erfpachtgrond, het betreft een vaste canon van EURO 226,-- Het tijdvak loopt tot 15 september 2034. De canon is vastgeklikt voor na de expiratiedatum,
- Asbestclausule en oudbouwclausule zijn van toepassing,
- De woning wordt "as is" aangeboden.

ENGLISH SUMMARY

Oudaen 3A, Amsterdam

This beautifully finished and renovated mansion is located in a quiet location between city and nature, in one of the quietest neighborhoods in Amsterdam. Here you will find approximately 166m2 of spatial living space, spread over three floors. There are no fewer than 4 bedrooms (which can be converted into 6), a sunny garden room, a spacious living room with brand new fireplace, two modern open kitchens and two comfortable bathrooms with rain showers and bath. With all this space, this house is ideal to use as a kangaroo home, or to convert into two separate homes. The whole is also beautifully finished with sleek plastered walls, stylish recessed spotlights, wooden floors and large windows. Above all, the large outdoor space is special: through the garden room you walk directly into the sunny and well-maintained backyard of approx. 60m2, the living room offers access to a large balcony and the master bedroom also has its own balcony. Finally, sustainability has also been considered, with solar panels on the roof, a Nest thermostat, an electric charging point for your car, and good insulation.

The property is located in the Buitenveldert district: one of the quietest neighborhoods in Amsterdam with both city and nature within easy reach. Within fifteen minutes by bike you are on the bustling Museumplein, while at the same time you are on the edge of the vast Amsterdamse Bos in just a few minutes on foot! Or take a nice walk or bike ride along the Kalfjeslaan to the Amstelland nature reserve. The house is also centrally located between the Zuidas and Amstelveen, so that all amenities are within reach: from schools, playgrounds and sports facilities to the Free University and the VU University Hospital. For your daily necessities you can walk to the Rooswijck shopping center within 4 minutes, or you can cycle 5 minutes to the modern and luxurious Gelderlandplein shopping center. Finally, the house has a very favorable location in relation to public transport: think of tram 5 and 25, various bus stops, Station-Zuid WTC, RAI and the North-South line. Ring A-10, exit s-108 and s-109 and A-9 are easy to reach by car.

Layout of the house:

Ground floor:
The hall of the house provides access to two fitted wardrobes, the stair cupboard, the meter cupboard, the toilet, the bedroom and the garden room at the rear of the house. The toilet was recently completely renovated and equipped with a toilet fountain and access to the boiler room. The bedroom is spacious and has a sleek finish with recessed spotlights and a wooden floor. In addition, the departure is directly accessible from the street. The bedroom has a modern bathroom corner: it is fully tiled, with a washbasin, and the shower with rain shower head can be entered through glass doors. The garden room immediately catches the eye because of the large windows that occupy the entire outer wall of the room. The large sliding doors to the garden also make sure that inside and outside flow into each other beautifully. Because the garden is located on the south, you can enjoy ideal sunny light in this room. In addition to the light and space that the garden room offers, there is also a modern open kitchen with various built-in appliances.

First floor:
The second floor consists of the landing, the second toilet, the living room with open kitchen and a balcony. The toilet is equipped with a toilet fountain. The living room is spacious with an L-shaped arrangement, and equipped with a stylish wooden floor, a sleek wall finish and various recessed spotlights. Because there are large windows on both sides of the room, this is a real living room! Moreover, through the two doors you can easily walk onto the balcony, which extends along the entire width of the house. Here there is more than enough space to sit and enjoy the sun and the view of the backyard. On colder days you can cozy up in the living room around the brand new fireplace that was completely replaced in 2022!
The kitchen and living room flow into each other nicely, making the room feel extra spacious. The kitchen is modern and stylishly finished with a granite worktop and various built-in appliances.

Second floor:
On the second floor are the landing, the third toilet, the bathroom, three bedrooms and a second balcony. The skylights on the landing offer beautiful natural light. The toilet has a toilet fountain. The bathroom has a very modern and sleek design: the space is fully tiled, has recessed spotlights and has a double sink with furniture, a design radiator, a walk-in shower with rain shower head and a comfortable bath. The skylight provides atmospheric light. The bedrooms are well finished and ready to move in, and the spacious master bedroom offers access to the second balcony through large sliding doors. You can also have fun here

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.150.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 6.928
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
166 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
115 m²
Inhoud
544 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 3 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad en douche
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Dakraam, domotica en zonnepanelen

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel, eigendom

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM AK 422
Kadastrale kaart
Oppervlakte
106 m²
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht
AMSTERDAM AK 3403
Oppervlakte
9 m²
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging en in woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
61 m² (11 meter diep en 5,5 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren en parkeervergunningen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Oudaen 3 A

€ 1.150.000 k.k.