Bernissestraat 12 C 1079 ZW Amsterdam Rijnbuurt

Omschrijving

NIEUW!

Parkeerplaats gelegen in een parkeerkelder geschikt voor een (1) auto. De parkeerkelder is gelegen onder een gebouw gerealiseerd in 2007, dus in goede staat.

Vanaf de straat kunt u het hek op afstand openen en rijdt u hierna de lift op. Deze lift zakt vervolgens naar de kelder van het gebouw. Vanaf de lift rijdt u naar uw eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Deze parkeerplaats bestaat uit een automatisch bedienbare brug waar twee auto's op geparkeerd kunnen worden. Een van deze plekken is beschikbaar.

Gelegen op praktische locatie in de Rivierenbuurt - Amsterdam Zuid, slechts enkele autominuten van diverse uitvalswegen. De A2 en de A 10 zijn eenvoudig bereikbaar.

Maximaal toegestane afmetingen:
lengte: 5.00 meter
breedte: 2.50 meter
hoogte 1.60 meter

-De servicekosten bedragen EUR 49,- per maand;
-De parkeergarage is per personenlift bereikbaar;
-De erfpacht is afgekocht t/m 15-05-2036, de aanvraag eeuwigdurende erfpacht is op tijd onder de gunstige voorwaarden aangevraagd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 42.500 kosten koper
Servicekosten
€ 49 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Parkeerplaats
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Capaciteit
1

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM V 11486
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht (einddatum erfpacht: 15-05-2036)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bernissestraat 12 C

€ 42.500 k.k.