't Boogstuk 9 6673 BX Andelst

  • Verkocht onder voorbehoud
Blikvanger Uitgebouwd - Vrij tuin op het zuiden - Ruime speelse indeling

Uitgelichte kenmerken

  • Bouwjaar 2007
  • Wonen 133 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 253 m²

Omschrijving

ANDELST
’t Boogstuk 9

Stijlvol ontworpen, ruim opgezet en over de volle breedte UITGEBOUWDE HOEKWONING (2007) met opvallend veel ramen en een prettige lichtinval, een royale leefkeuken met uitgebreide inbouwkeuken, een houten vloer op de begane grond, openslaande tuindeuren, 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping, een zeer degelijke badkamer met luxe sanitair, een multifunctionele 2e verdieping met lessenaarskap en de mogelijkheid tot een extra slaapkamer en washoek, alsmede een licht en speels vormgegeven trappenhuis ‘buiten de gevel’ wat voor meer leefruimte en comfort zorgt.

Deze goed onderhouden woning staat op één van de grootste percelen in de straat (253m2) met een zeer gunstige zonligging (zuid/westen), een privacy volle achtertuin waar je de gehele dag zon hebt, een vrijstaande, stenen én geïsoleerde garage welke is omgebouwd tot kantoor/werkkamer en een aparte schuur (beiden strak afgewerkt) met vaste kastenwand. Voor de garage is een carport c.q. veranda gerealiseerd welke met dubbele deuren te open is naar de oprit. De oprit is royaal opgezet en biedt plaats aan 2 auto’s op eigen terrein.

Quote van de makelaar: “Welke kenmerken heeft nou de ideale gezinswoning? Het antwoord vind je door deze woning te bezichtigen. De woning is nog relatief jong, volledig geïsoleerd, draagt energielabel A en is van alle gemakken en luxe voorzien. De indeling is praktisch, met een speels karakter ingedeeld en heeft een prettige woonsfeer door alle ramen door de hele woning heen. Ook buiten de woning heeft het veel te bieden. De kindvriendelijke en rustige ligging met speeltuin om de hoek maakt het ideale plaatje compleet”.

MODERNE ARCHITECTUUR
Wanneer je voor het huis staat, dan zal je meteen opvallen dat het hier geen standaard hoekwoning betreft. De architect is creatief geweest met het ontwerp wat je terugziet in de schuine lijnen in voorgevel, de speelse lessenaarskap alsmede de entree en het trappenhuis die als het ware ‘buiten’ de zijgevel zijn gebouwd. Ook heeft de woning veel meer glas dan gemiddeld waardoor het een opvallend licht huis betreft. Bovendien is de woning ten tijde van de bouw meteen over de volle breedte uitgebouwd waardoor er flink meer leefruimte in de keuken is ontstaan. De woning is maar liefst 12 (!) meter lang geworden.

GOED ONDERHOUDEN
Deze woning is gebouwd in 2007 waardoor het nog een relatief jonge woning betreft. De woning is gebouwd conform het nieuwste bouwbesluit waardoor het o.a. hoge plafonds en hoge deuren heeft. Bovendien is de woning volledig geïsoleerd en draagt het energielabel A.
In 2018 en 2019 heeft een schilder de woning geheel opnieuw strak in de lak gezet. Wanneer je een rondje om het huis loopt, zal je dat ook meteen opvallen. De draaiende delen zijn trendy antraciet geschilderd wat bijdraagt aan een moderne uitstraling van de woning. Ook zijn bijvoorbeeld de neuslatten van de hoge ‘lessenaarsramen’ vervangen/verbeterd.

LIVING
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en loopt met een L-indeling naar de achterzijde waar de leefkeuken is gelegen. Door een prettige lichtinval met onder andere een zijgevelraam, alsmede door de schuine weglopende voorgevel, voelt de woonkamer ruimtelijk aan. Je kunt er met gemak een volwaardige hoekbank en 2 fauteuils kwijt. Op de begane grond ligt een massief eikenhouten vloer die voor een warme woonsfeer zorgt. Opvallend is dat het plafond geheel strak is gestuct waardoor het plafond met uitbouw één geheel is geworden. Woningzoekers die van strak houden, zullen dit zeker kunnen waarderen.

LEEFKEUKEN
Door de uitbouw is de begane grond aanzienlijk vergroot. Dit is ten gunste van de keuken gegaan, aangezien die aan de achterzijde is gelegen. Het voelt als een ware leefkeuken die ondanks een grote eettafel en een uitgebreid keukenblok nog steeds verrassend ruim aanvoelt. Dit ruimtelijke gevoel wordt versterkt door de glaspui (tot aan de vloer) op het zuiden waardoor er altijd veel lichtinval is.
Bovendien heeft deze pui dubbele tuindeuren, waardoor je de keuken eenvoudig kunt vergroten met het buitenterras.

Het keukenblok is compleet en uitgebreid te noemen. Het aanrechtblad is maar liefst 4,6m lang (!), is hoger dan gemiddeld en is ook dieper dan normaal. Kook je graag, dan heb je veel werkruimte tot je beschikking. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een brede 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, een grote oven met pyrolyse (zelfreinigingsfunctie), een aparte magnetron en een koelkast. Er is veel praktische kastruimte waaronder brede ladekorven met verdekte besteklades, een hoge apothekerskast en bovenkastjes met liftdeuren. Onder de bovenkasten is spotverlichting aangebracht.

HAL & TRAPPENHUIS
We doen het niet vaak, maar deze woning krijgt een eigen alinea voor de hal en trapopgang. Het is één van de eyecatchers van deze woning, namelijk de zijuitbouw waarbij de hal/entree en het trappenhuis voor een deel buiten de zijgevel zijn gebouwd. Effectief levert dit in de woning niet alleen meer ruimte op, maar het maakt de woning ook bijzonder in beleving en uitstraling. Wanneer je de hal inloopt, komt je een zee van licht en ruimte tegemoet. Dit komt door de glaspuien die tegenover elkaar zijn gesitueerd. Deze bijzondere beleving loopt door tot op de 2e verdieping. Zowel de hal als de overloop zijn hierdoor veel ruimer opgezet dan bij vergelijkbare woningen. Alleen het trappenhuis op zichzelf is al een bezichtiging waard!

1e VERDIEPING
Via deze trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Hier schakelt de royale overloop de 3 slaapkamers aan elkaar. Deze zijn respectievelijk 15m2, 12m2 en 8m2 groot, zonder ruimteverlies door schuine dakvlakken. De 3 kamers zijn qua formaat beter in verhouding dan bij veel vergelijkbare woningen. Er zit namelijk geen kleine kamer tussen. Deze betere verhouding in kamers wordt mede gecreëerd doordat het trappenhuis deels buiten de gevel is gebouwd en er daardoor meer ruimte is ontstaan om de kamers in te delen. De grootste kamer heeft een goede wand voor een linnenkast. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een rolluik die elektrisch te bedienen is.

BADKAMER
Ook de badkamer is opvallend licht te noemen. Dit komt door de hoge ramen die over de volle breedte zijn gesitueerd. Ze zorgen niet alleen voor 100% privacy, maar ook voor een goede ventilatiemogelijkheid. De badkamer is ingedeeld met een douchecel, een 2e (zwevend) toilet en een uitgebreid wasmeubel met ladekorf eronder en een spiegelkast erboven. Aan de zijkant is nog een kolomkast geplaatst. Aan opbergmogelijkheden voor toiletspullen er is dus geen gebrek. Verder is het tegelwerk verzorgd met groot formaat tegels en het plafond is ook hier strak gestuct. De badkamer is overigens in dezelfde moderne en hoogwaardige stijl als het toilet in de hal uitgevoerd wat voor een eenheid zorgt.

2e VERDIEPING
Ook de 2e verdieping heeft een geheel eigen beleving. Dit komt door de hoge nok met lessenaarskap waarin over de volledige breedte van de woning, bovenlichten (ramen) zijn geplaatst. Daarnaast is er nog een extra Velux dakvenster en een kopgevelraam aanwezig. Aan lichtinval is er geen gebrek. Bovendien leent zich deze woonlaag uitstekend voor het creëren van een extra slaapkamer. Daarvoor hoeven geen extra ramen geplaatst te worden en bovendien hou je nog ruimte over voor een voorzolder met werkhoek en een wasruimte. Onder de schuine dakvlakken zijn vakkundig knieschotten met schuifpanelen geplaatst waardoor je er ook nog de nodige spullen kunt opbergen.

ZONNIGE TUIN MET VERANDA
Bij een leuk huis hoort ook een leuke tuin. En dat is hier zeker het geval. Ben je een tuin- en zonliefhebber, dan zal deze tuin je aanspreken. De tuin ligt namelijk pal op het zuiden waardoor je er de gehele dag zon geniet. En wanneer het even te warm wordt duik je lekker onder de veranda die tussen de woning en garage is gebouwd. Deze veranda is 4,9m bij 3m waardoor je er prima een lounge set kwijt kunt. Bovendien zit je hier lekker uit de wind en kun je er tot in de avond heerlijk van het buitenleven genieten. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht.

Verder is de tuin zeer verzorgd en onderhoudsarm aangelegd. De bestrating bestaat van voor tot achter uit gebakken klinkers wat voor een strak en sfeervol geheel zorgt. De schuttingdelen zijn tussen opgemetselde poeren met verlichting geplaatst. Achter in de tuin staan 2 volwassen leibomen die niet alleen voor een groen karakter maar ook voor veel privacy zorgen.

GARAGE & OPRIT
Vanuit de bouw is deze woning gebouwd met een vrijstaande stenen garage, echter in dit geval is de garage opgedeeld in een kantoor (aan huis) en een luxe berging. Bijzonder is dat de garage vanuit de bouw al geïsoleerd was.
Het kantoortje aan voorzijde heeft een eigen deur en raam voor de nodige lichtinval. Ook is er internetaansluiting en een wastafeltje geplaatst waarbij de afvoer is voorbereid. Hierdoor is het kantoor ook geschikt als praktijk of salon aan huis. Mocht je een voorkeur hebben voor een grotere (werk)ruimte, dan zou je de tussenwand met de berging kunnen opschuiven.
De berging is aan de achterzijde gelegen en heeft een zijdeur. Deze berging is ideaal voor het stallen van fietsen en/of een motor. Er is een vaste schuif/kastenwand gerealiseerd waar je veel spullen kunt opbergen. Zowel het kantoortje als de berging heeft een plafond met inbouwspots.

Mocht je toch een voorkeur hebben voor een garage waar je een auto in kunt stallen, dan is deze uiteraard weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Ook zou je de veranda als carport kunnen gebruiken waardoor je de auto (in de winter) vorstvrij kunt parkeren. Aan de voorzijde van de veranda zijn namelijk dubbele deuren geplaatst.

Doordat de woning een relatief groot perceel heeft, is er ook een goede oprit aanwezig. De oprit is samen met de buurwoning aangelegd waardoor het mooi één geheel vormt. Je kunt er prima 2 auto’s op eigen terrein parkeren.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website het vervolg van deze tekst lezen omtrent het dorp Andelst / Herveld, de indeling van de woning en alle bijzonderheden.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Ook is er een dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer met openslaande tuindeuren in achtergevel
Woonkeuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur.

1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 1 met rolluik
Badkamer met douchecel, 2e toilet en wasmeubel.

2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met o.a. de wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling, knieschot bergruimte (2 zijdes) en veel daglicht door lessenaarskap en dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Stijlvolle en instapklare hoekwoning op een aantrekkelijk perceel gelegen
Ruim opgezette living, mede door uitbouw
De gehele begane grond heeft een massief eikenhouten vloer
Speelse raampartijen zorgen voor een bijzondere en prettige woonsfeer
Luxe en complete inbouwkeuken die van alle gemakken is voorzien
Openslaande tuindeuren
3 Volwaardige slaapkamers met de optie tot een 4e extra slaapkamer
Degelijke en zeer verzorgde badkamer en toilet
Cv-ketel: Intergas HR-combi met bouwjaar 2007
Glasvezelaansluiting aanwezig
Lessenaarsdak zorgt voor een ruime en lichte 2e verdieping
Buitenschilderwerk in 2018 en 2019 uitgevoerd door een schilder
Slaapkamer op het zuiden met rolluik (elektrisch te bedienen)
Achtertuin met ideale zonligging, namelijk op het zuiden
Zonwering aan de achtergevel (ter overname)
Heerlijke veranda
Verzorgde en onderhoudsarme tuin met relatief veel privacy
Garage opgedeeld waardoor het veel mogelijkheden biedt voor werken of een salon aan huis
Ruim opgezette oprit met plaats voor 2 auto’s
Kindvriendelijke woonomgeving met speeltuin om de hoek
Op circa 1 kilometer van de A15 en treinstation Zetten – Andelst gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 358.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 2.692
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Lessenaardak bedekt met pannen
Keurmerken
Energie Prestatie Advies

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
133 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
15 m²
Externe bergruimte
18 m²
Perceel
253 m²
Inhoud
450 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Dakraam, glasvezelkabel, mechanische ventilatie, rolluiken en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas HR (gas gestookt combiketel uit 2007, eigendom)

Kadastrale gegevens

VALBURG G 2416
Kadastrale kaart
Oppervlakte
253 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
85 m² (11 meter diep en 7,7 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Dakisolatie en muurisolatie

Garage

Soort garage
Carport, parkeerplaats en vrijstaande stenen garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Dakisolatie en muurisolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Andelst

Heel Andelst

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Andelst

Heel Andelst

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

't Boogstuk 9

€ 358.000 k.k.