Omschrijving

Een droom verwezenlijken? Vrij en landelijk wonen en werken in combinatie met een bedrijfspand op het (luxe) bedrijventerrein Kruiswijk III. Dit is een mooie kans voor u!

In de directe omgeving van de Grasweg in Anna Paulowna treft u deze bouwkavels waar u een prachtige woning en een bedrijfspand kunt realiseren. Hier heeft u dus het comfort van werken aan huis! Deze (voorbeeld)woning is gelegen aan de achterzijde van de Grasweg en kunt u naar eigen wens laten bouwen, mits het past in het bestemmingsplan. Voor de woning komt het bedrijfspand en kunt u helemaal afstemmen op uw bedrijfsvoering en zo de ruimte optimaal gebruiken. Het geheel is zeer goed bereikbaar vanaf de Charlottaring wat deel uitmaakt van industrieterrein Kruiswijk III. Vanuit uw woning heeft u een prachtig en landelijke uitzicht, je hebt geen idee dat je dan op een bedrijventerrein woont.

De ligging is mooi centraal tussen Den Helder en Schagen, op steenworpafstand van het NS station, nabij sportvelden, winkelcentrum en de meeste andere voorzieningen.

Het betreft hier de laatste beschikbare kavel met een vrij uitzicht over de prachtige bollenvelden.
Prijs: vanaf € 159,- per m² exclusief BTW.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 241.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort object
Bouwgrond
Perceel
1.518 m²
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Grasweg 16

€ 241.000 k.k.