• Verkocht onder voorbehoud

Kavels (Bouwnr. K179) 9408 Assen Kloostertuinen

Onderdeel van project Wonen in Kloosterakker, Assen

Omschrijving

Binnen het project “Wonen in Kloosterakker” worden 8 rijwoningen, 16 twee-onder-één kapwoningen en 11 kavels aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen woning te realiseren? Dan is dit je kans! Binnen het plan ‘Wonen in Kloosterakker’ worden er door Ter Steege Bouw Vastgoed 11 kavels aangeboden voor het realiseren van een vrijstaande woning.

‘Wonen in Kloosterakker’ wordt gerealiseerd in de nieuwste woonbuurt van Kloosterveen genaamd Kloosterakker. In Kloosterakker wordt duurzaam gebouwd en wordt mede door de groene opzet van de wijk een prachtige en fijne plek om te wonen. Maar er zijn meer voordelen verbonden aan deze mooie kindvriendelijke wijk, alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in Kloosterveen in nabije omgeving.

De kavels variëren in grootte van circa 503 m2 tot 662 m2 en zijn bestemd voor vrijstaand wonen. De kavels variëren qua (tuin)ligging.

In het beeldkwaliteitsplan ‘Klooster-akker’ worden bepaalde regels omschreven waar jouw nieuwbouwwoning aan moet voldoen, zo staat er bijvoorbeeld in welke kleuren en dakvorm er toegepast dienen te worden. Binnen de aangeboden kavels van Ter Steege Bouw Vastgoed zijn er verschillende regels voorgeschreven. Wij adviseren daarom het beeldkwaliteitsplan en bestemmingsplan goed door te nemen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 176.220 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
534 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.