Rector van den Broekstraat 1 B-08 5111 VT Baarle-Nassau Centrumgebied Baarle-Nassau

Uitgelichte kenmerken

  • 104 m² wonen
  • 1 slaapkamer

Omschrijving

LET OP: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 340.000,- k.k.

Appartement op de begane grond met een ruime woonkamer, open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer, badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en toilet, balkon en een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder.

De appartementen zijn gelegen rondom een gezamenlijke binnentuin, welke vrij toegankelijk is voor bewoners.
Tevens ligt aan de binnentuin een gemeenschappelijke ruimte, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.
In hetzelfde complex is op de begane grond een praktijk voor fysiotherapie en op de eerste verdieping een huisartsenpraktijk gevestigd.

Het appartement is gelegen op een rustige en toch centrale locatie in Baarle-Nassau, op de plaats van het voormalige klooster “Le Monastère”. De authentieke kapel van het klooster is in het ontwerp gehandhaafd.

Begane grond:
Algemene entree met bellentableau (parlefoon), brievenbussen, alsmede toegang tot de lift, het trappenhuis en de kelder alwaar de parkeerplaats is gelegen. Tevens heeft u toegang tot de gezamenlijke binnentuin.

INDELING:

Entree:
Entree via ruime hal met meterkast en gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje geeft toegang tot de woonkamer, badkamer, slaapkamer en berging.

Woonkamer:
De ruime woonkamer met open keuken is afgewerkt met strakke wandafwerking en spuitwerkplafond en beschikt over royale raampartijen en geeft toegang tot het balkon/terras.

Keuken:
De open keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met rvs spoelbak en is uitgerust met een elektrische kookplaat (Siemens), afzuigkap, combi oven/magnetron (Siemens), vaatwasser op hoogte en een koelkast.

Badkamer:
Volledig betegelde badkamer met douchecabine voorzien van een regendouche en handdouche, zwevend toilet, vaste kast en een wastafelmeubel met daarboven een spiegel.

Slaapkamer 1:
Ruime slaapkamer met toegangsdeur naar de hal, badkamer en balkon/terras.

Berging:
De berging is voorzien van de wasmachine aansluiting. Tevens is hier de cv-combiketel alsmede de wtw-installatie geplaatst.

Parkeerplaats / berging:
In de kelder van het gebouw bevinden zich een eigen parkeerplaats en een eigen berging.

Er zijn tevens twee algemene afgesloten fietsenbergingen aanwezig.

Vereniging van eigenaren:
Indien u dit appartementsrecht koopt bent u automatisch lid van de vereniging van eigenaren. Deze vereniging regelt die zaken die van algemeen belang zijn (opstalverzekering, onderhoud gezamenlijke ruimte etc.). De totale bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt circa € 193,- per maand.

Kenmerken:
- Het appartement beschikt over eigen parkeerplaats en berging.
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- Riante woonkamer met royale raampartijen en toegang tot balkon/terras.
- Het appartement is op de begane grond gelegen.
- Voor de afmetingen van de diverse ruimtes verwijzen wij u naar de plattegronden.

Opmerkingen:
• In de koopakte zal, als zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper, een bankgarantie van 10 % van de koopsom opgenomen worden.
• In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Toelichtingsclausule NEN2580:
De woning is opgemeten met inachtneming van de meetinstructie welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
• Verkoper attendeert koper uitdrukkelijk op het feit, dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest indien verkoper het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico van koper komen.
• De woning wordt “kosten koper” (k.k.) verkocht. Koper dient rekening te houden met o.a. notariskosten, inschrijving van de akte in openbare registers (kadaster) en 2% overdrachtsbelasting. Omdat de woning wordt verkocht binnen de termijn waarbij vrijstelling van overdrachtsbelasting mogelijk is zal in de koopovereenkomst de volgende clausule worden opgenomen:
“Indien de overdrachtsbelasting voor rekening van koper komt en de heffingsgrondslag wordt verminderd door toepassing van artikel 13 Wet op belastingen van rechtsverkeer, zal koper aan verkoper wel /niet uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn zonder vermindering van de heffingsgrondslag en anderzijds het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag. Indien partijen overeenkomen dat het genoemde verschil aan verkoper wordt uitgekeerd zal dit via de notaris gelijktijdig met de betaling van de koopsom plaatsvinden”.
- Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 14 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden mogelijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat de verkoper niet in voor de vloeren, leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht, de afwezigheid van enig ongedierte, casu quo schimmels (zoals bijvoorbeeld houtworm, boktor, zwam etc). In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. Koper verklaart voldoende rekening te hebben gehouden met hetgeen is gesteld in dit artikel en verklaart hiermee rekening te hebben gehouden bij het vaststellen van de koopsom.
- Zelf-bewoningsplicht
1. Het is koper verplicht het registergoed, louter gedurende de periode dat hij eigenaar is, voor eigen bewoning te gebruiken op straffe van een dadelijk en direct opeisbare boete, zoals hierna in lid 2 is vermeld, ten behoeve van de Stichting: Stichting Thuisvester, dan wel haar rechtsopvolger onder bijzondere of algemene titel.
1.1. Kopers kopen het registergoed voor hun .. (bloed-/aanverwant in de eerste graad) naam… geboren op … welke daarin zijn/haar hoofdverblijf zal hebben. Op grond van artikel 24 lid b van het BTIV is goedkeuring van Onze Minister voor Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties niet vereist.
2. Indien koper het in het voorafgaande lid 1. bepaalde niet nakomt, dan zal hij ten behoeve van de verkoper bij deze akte een boete verbeuren van € 50.000,--, zegge vijftigduizend euro, voor iedere overtreding, alsmede van € 5.000,--, zeggen vijfduizend euro, voor iedere dag dat deze overtreding voortduurt, onverminderd alle overige rechten van de verkoper bij deze koopovereenkomst voortvloeiende akte van levering.
- Toestemming bij doorverkoop binnen 24 maanden/ antispeculatiebeding
1. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verkoper is het Koper niet toegestaan het Verkochte binnen 24 maanden na de juridische eigendomsoverdracht te verkopen en/of vervreemden. Onder vervreemden wordt tevens begrepen het overdragen van de juridische en/of economische eigendom of het bezwaren met beperkte gebruiksrechten. Het vestigen van zekerheidsrechten is wel toegestaan.
2. Verkoper kan aan haar toestemming de voorwaarde verbinden dat Koper alsdan aansprakelijk blijft voor de nakoming van bovenomschreven verplichtingen.
3. Bij gehele of gedeeltelijke niet-nakoming van deze verplichting verbeurt Koper ten behoeve van Verkoper een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00).
4. Dit artikel is niet van toepassing ingeval van verkoop op een veiling georganiseerd door of op opdracht van de hypotheekbank in het kader van uitwinning van het hypotheekrecht door die bank.
• De akte van levering dient plaats te vinden bij E&L Notarissen, Bredaseweg 159, 4872 LA te Etten-Leur.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 340.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.269
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
€ 193,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Galerijflat (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Toegankelijkheid
Toegankelijk voor ouderen
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
104 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
350 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel en warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv-ketel

Kadastrale gegevens

BAARLE-NASSAU C 4693
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in centrum

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Garage

Soort garage
Parkeerkelder

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren en parkeergarage

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 193,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Rector van den Broekstraat 1 B-08

€ 340.000 k.k.