Achter Lotsheuf 21 6262 PE Banholt Banholt

Omschrijving

- Je eigen huis van je dromen realiseren op deze mooie bouwkavel in het Heuvelland -

Het nieuwbouwplan is gelegen in het bestemmingsplan Mheerderweg-Noord te Banholt. Hier worden in totaal 20 woningen gerealiseerd. Deze bouwkavel is een unieke kans om op korte termijn je eigen huis te realiseren!

Vooral als starter is deze mogelijkheid zeer gunstig. De bouwkavel heeft een grootte van 201 m². Op de kavel kan een halfvrijstaand woonhuis gebouwd worden. Deze kavel wordt aangeboden incl. vergunningen, vergunningstekeningen, bodemonderzoek, huisnummerbesluit etc.. Hierdoor kan op zeer korte termijn gestart worden met de bouw.

Het dorp Banholt kent nog vele tradities en een rijk verenigingsleven. Ook is het dorp vanwege haar centrale ligging midden in het Heuvelland (omringd door Mheer, Sint Geertruid en Margraten) een bekend startpunt voor vele fiets- en wandeltochten door dit prachtige gebied.
Het dorp zelf heeft o.a. een supermarkt en enkele horeca-gelegenheden. Een basisschool, huis- en tandarts liggen op loopafstand in het aangrenzende dorp Mheer, en de stad Maastricht ligt op een afstand van ca. 15-20 autominuten. Met name door de mooie ligging midden in de natuur en de vele culturele gebeurtenissen, is Banholt een verrassend mooi en leuk dorp.

Deze bouwkavel is particulier eigendom en wordt verkocht conform de regels voor starterswoningen middels collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) van de gemeente Eijsden-Margraten. Hier gelden de volgende voorwaarden:
• De stichtingskosten van de woning mogen maximaal € 376.000,- incl. BTW bedragen.
De toets van de stichtingskosten zal plaatsvinden bij de aanvraag omgevingsvergunning. Een standaard stichtingskostenopstelling dient toegevoegd te worden aan de aanvraag omgevingsvergunning.
• Het maximale gezinsinkomen mag maximaal € 73.000,- bruto (boekjaar 2021) bedragen.
• De woning mag enkel gerealiseerd worden voor eigen gebruik. Tevens geldt er een verbod op
doorverkoop, verhuur en ingebruikgeving aan derden voor een termijn van 5 jaar.

De vergunningstekeningen zijn gerealiseerd door Bouwkundig Tekenbureau Huijnen Jordain.

Voldoe je niet aan deze voorwaarden, maar toch belangstelling? Dan kan men toch in aanmerking komen voor de bouwkavel, maar niet voor de actuele gereduceerde koopsom. Neem dan voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 52.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
201 m²

Kadastrale gegevens

EIJSDEN-MARGRATEN T 785
Kadastrale kaart
Oppervlakte
201 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk en landelijk gelegen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Achter Lotsheuf 21

€ 52.500 v.o.n.