Nachtegalenlaantje 15 1861 CB Bergen (NH) Westdorp

Blikvanger Gelegen op toplocatie, rand van het Bergerbos, direct leverbaar!

Omschrijving

Deze schitterend gelegen bouwkavel is vanaf heden in prijs verlaagd! Verkopers willen daarnaast het volgende onder de aandacht brengen:

Prijsverlaging:
De vraagprijs voor de bouwkavel is verlaagd van € 1.095.000,- k.k. naar € 1.015.000,- k.k.
Een verlaging van maar liefst € 80.000,-.

Waarom snel beslissen?
Per 1 januari 2023 zal de overdrachtsbelasting voor deze bouwkavel worden verhoogd naar 10.4% over de aankoopprijs. Dit is een stijging van 2,4% van ten opzichte van het huidige belastingtarief. Wacht daarom niet te lang!

Niet meer te koop vanaf 1 januari 2023
Daarnaast zal de verkoper, vanwege fiscale redenen, de bouwkavel vanaf 1 januari 2023 niet meer te koop aanbieden. De bouwkavel is dus slechts tot eind dit jaar te koop!

Klaar voor de toekomst!
Nieuwbouw heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van bestaande woningen. Denk aan goede isolatie, energieneutraal dus lagere maandlasten, duurzaamheidskorting op de hypotheekrente en een woning op maat, helemaal gebouwd naar uw wensen.

Zie jij jezelf hier al wonen en werken, in een energieneutrale, gasloze, toekomstbestendige woning zonder zorgen over torenhoge energierekeningen?!

Nieuwbouw vs. renovatie / verbouw
Nieuwbouw is relatief goedkoper ten opzichte van een ingrijpende verbouwing of renovatie!
Een nieuwe, vrijstaande woning van ruim 180m2 is te realiseren tussen de 400.000* en 450.000* euro.
Goedkoper dan verbouw of bestaande bouw? Jazeker. Voor circa € 1.500.000,- (grond + bouw)* kunt u op een toplocatie in Bergen geen dergelijke woning kopen!

*Afhankelijk van de gekozen architectuur en afwerking.

Ligging en locatie:
Aan de rand van het Bergerbos, ligt deze fraaie bouwkavel van 908 m2. Het rustige Nachtegalenlaantje is een goed bewaard geheim in Bergen NH, gelegen tussen de Eeuwigelaan en de Buerweg.
Na een korte wandeling sta je middenin de dorpskern van Bergen met vele winkels, boetiekjes en restaurants met terrassen. Vlak om de hoek loop je naar de Voert en word je omringd door een prachtig buitengebied met weilanden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Via de Eeuwigelaan bereik je het uitgestrekte duingebied dat uitkomt bij het strand van Bergen aan Zee.
Bergen NH heeft een uitstekend niveau op het gebied van sport en onderwijs; zo zijn er in het dorp meerdere basisscholen, een middelbare school en een internationale school gevestigd.

Bestemmingsplan:
Het perceel heeft bestemming wonen. Het vigerende bestemmingsplan is Wonen-Westdorp en biedt de volgende mogelijkheden; er is een grote woning toegestaan van 1500 m3, met een goothoogte van 7 meter en een nokhoogte van 10 meter.

Alhoewel het bestemmingsplan ruimte biedt voor een zeer grote woning, denken de huidige eigenaren dat het past binnen de buurt en de omgeving om een woning van 800m3 tot 1000m3 te realiseren. Er is een groot bouwvlak ingetekend op het perceel dus je kunt alle kanten op met het situeren van de woning. Kortom, er is heel veel mogelijk op het perceel!

Kadastrale gegevens:
Gemeente Bergen Noord-Holland, sectie A, nummer 6179, groot 908 m2. Eigen grond.

Bijzonderheden:
- Er is een bodemrapport aanwezig.
- Er is een omgevingsscan Flora en Fauna aanwezig. Er zijn geen bijzonderheden geconstateerd die de bouw in de weg staan.
- Bestemming Wonen-Westdorp
- Goothoogte 7m nokhoogte 10m
- Direct leverbaar
- Bouwkavel wordt kosten koper verkocht.
- Kijk op ruimtelijkeplannen.nl voor de planinformatie.

Geïnteresseerd om een volledig zelf ontworpen energie neutrale villa te bouwen? Neem contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.015.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.095.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
908 m²

Kadastrale gegevens

BERGEN NH A 6179
Kadastrale kaart
Oppervlakte
908 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Nachtegalenlaantje 15

€ 1.015.000 k.k.