De Eekhof 2 5084 GJ Biest-Houtakker Biest-Houtakker

Omschrijving

BOUWKAVEL

Te koop perceel bouwgrond van 571 m2 met perceelbreedte van 13 meter in Biest-Houtakker - gemeente Hilvarenbeek, kadastraal: perceel HVR00 C 5202.

Er mag een vrijstaande of geschakelde woning gebouwd worden met een maximale bouwhoogte van 6,4 meter en een minimaal bouwvolume van 350m3.
De grond is bouwrijp gemaakt, de sondering en het bodemonderzoek zijn uitgevoerd en de rapportages hiervan zijn aanwezig.
Achteraan op het diepe perceel is reeds een onder vergunning gerealiseerd tuinhuis met overdekt terras voorzien.
OMGEVING
Biest-Houtakker ligt op slechts 3,5 kilometer van het centrum van Hilvarenbeek en op gelijke afstand van Diessen. Tilburg ligt eveneens dichtbij en het grote AaBe winkelgebied en de Piushaven met een groot horecagebied ligt op slechts 9 km afstand (10 min. per auto) met 1,5 km verderop het stadscentrum van Tilburg. Overige steden zoals Eindhoven, Den Bosch en Waalwijk liggen op 30 km en Breda ligt op 35 km afstand.
De landelijke omgeving waarbinnen Biest-Houtakker ligt heet het ‘Land van de Hilver’ en biedt veel natuur met talrijke wandel- en fietsroutes. Op loopafstand vind je natuurgebieden zoals De Gooren, Diessens Broek en Annaninas Rust. Op fietsafstand bevindt zich ‘Landgoed De Utrecht’ met de bekende horeca uitspanning ‘In den Bockenreyder” en het uitgestrekte natuurgebied met ‘Den Flaestoren’.
Het bouwkavel ligt achter de historische lintbebouwing van de Biestsestraat en dichtbij de kern van het dorp. De huidige toegang met tijdelijke asfaltverharding vanaf de Biestsestraat naar De Eekhof maakt op termijn plaats voor een klinkerbestrating.
BEBOUWING
De door de koper te realiseren woning kan een patiowoning zijn of een traditionele woning, een bungalow, schuurwoning etc. met in acht name van de lokaal geldende bouwregels.
In geval van een patiowoning kan deze 20 meter diep worden en bij een niet-patiowoning 13 meter met daarbij een uitbouw van max. 4 meter.
Enkele afbeeldingen in deze advertentie tonen een onder architectuur ontworpen ruime schuurwoning (910m3 inclusief souterrain). Voor deze patiowoning heeft de gemeente een vergunning voor realisatie afgegeven.
KOSTEN
Vanuit particuliere verkoop is op de prijs van dit bouwkavel geen BTW van toepassing.
Qua kosten van een woning kunt u zelf bepalen hoever u gaat in uitvoerings- en afwerkingsniveau. Er kan traditioneel gebouwd worden, via zelfbouw of prefab bouw naar eigen keuze.
Het ontwerp van de getoonde schuurwoning inclusief verleende vergunning, (constructie)dossiers en leges kan indien gewenst tegen meerprijs overgenomen worden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.500 kosten koper Hypotheekadvies
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 330.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
571 m²

Kadastrale gegevens

HILVARENBEEK C 5202
Kadastrale kaart
Oppervlakte
571 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en beschutte ligging

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

De Eekhof 2

€ 299.500 k.k.