Bouwkavels (Bouwnr. 1) 6082 Buggenum Kern Buggenum

Onderdeel van project Noenevershof, Buggenum

Omschrijving

Wil jij vrijstaand wonen en heb je altijd al zelf een woning willen bouwen? Of droom je van meer ruimte voor je gezin, en heb je zin om mee te denken over het ontwerp van je eigen woning? Dan is wonen in nieuwbouwplan Noenevershof in het gezellige dorp Buggenum echt iets voor jou!

Als je houdt van natuur en rust, dan is een woonplek in Buggenum ideaal. Je staat met één voet in de natuur door de ligging tussen natuurgebied Het Leudal met haar prachtige wandelgebied en de Midden-Limburgse Maasplassen. Een fantastische kans om te bouwen als particulier op deze unieke locatie!

Het plan Noenevershof:
Op een unieke locatie in het pittoreske dorpje Buggenum bieden wij namelijk 9 mooie bouwkavels te koop aan. Het plan is kleinschalig en omgeven door veel groen, ruimte en privacy. De bouwkavels zijn bouwrijp en te koop zonder aannemersverplichting. Op de kavel heb je de mogelijkheid om binnen de kaders van het thans geldende bestemmingsplan een prachtige woning te realiseren (voorwaarden o.a. : levensloopbestendig en gasloos).

De kavels variëren van grootte en prijzen. Kortom, voor ieder wat wils!
De oppervlakte van de bouwkavels variëren tussen de 412m² en 623m².
De verkoopprijzen bedragen tussen de € 125.000,-- en € 190.000,-- v.o.n.

Buggenum:
Ondanks het geringe aantal inwoners heeft Buggenum diverse cafés en een passantenhaven. De overige voorzieningen bevinden zich in de naastgelegen dorpen. Het dorp ligt aan de linkeroever van de Maas en behoort tot de gemeente Leudal. Buggenum is op 10 autominuten afstand van de stad Roermond gelegen. Roermond is een populaire stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie en een gezellig winkelhart. Buggenum ligt bovendien aan de provinciale weg N273 waardoor de snelwegen A73 en A2 richting Eindhoven, Venlo of Maastricht ook goed bereikbaar zijn.

Voor meer informatie met betrekking tot de bouwkavels en de mogelijkheden kun je contact opnemen met Roger Nelissen van ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 140.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
464 m²

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bouwkavels (Bouwnr. 1)

€ 140.000 v.o.n.